Labākais uzacu grims plāniem un retiem uzaciem?

Soli pa solim plānas uzacu grima pamācība

Perfektas proporcijas, drosmīgas un stingri definētas uzacis joprojām ir viena no galvenajām grima tendencēm. Nav brīnums: biezas uzacis padara jūsu seju jaunāku. Tāpēc 80. un 90. gadu plāno uzacu mode ir kļuvusi par pagātni. Tomēr daudzas sievietes pēc mēnešiem ilgas uzacu noplēšanas veco tendenču vārdā tagad cīnās ar biezu un sulīgu uzacu audzēšanu. Vai jūsu dabiskās uzacis ir retinātas un gandrīz neredzamas? Nekas vairāk! Izmantojiet grima trikus un apgūstiet labākās grima tehnikas plānām uzacīm.

Kā sabiezināt uzacis?

Vispirms tev jāzina, ka pat visplānākās un retākās uzacis var atjaunot! Pastāv īpaši uzacu sabiezēšanu un uzacu augšanu veicinoši serumi, piemēram, ikoniskais Nanobrow serums, ko novērtē sievietes visā pasaulē. Regulāri lietojot serumu, uzacu matiņi sāk ataugt un jūsu uzacu arkas kļūst biezākas. Ja sapņojat par sulīgām un biezām uzacīm - nav labāka līdzekļa kā labs uzacu serums, kas dažu nedēļu laikā uzlabos to blīvumu un izskatu!

Kā palielināt uzacu apjomu?

Labākā uzacu sabiezēšanas metode, kas darbojas uzreiz, ir labs uzacu grims. Ja vēlaties piešķirt uzacīm noteiktību un sabiezināt tās, izmantojot grimu, jums palīgā nāk dažādi uzacu produkti. Mūsdienās kosmētikas tirgus ir ļoti attīstījies uzacu grima jomā, un ir pieejams plašs produktu klāsts: uzacu zīmuļi, microblading pildspalvas un marķieri, uzacu pūderi, uzacu vasks, uzacu tušas, želejas, pomādes un pat speciālas ziepes, kas veido uzacis tā, kā jums patīk.

Soli pa solim plānas uzacu grima pamācība

1 Sagatavojiet uzacis: izķemmējiet uzacis ar spolīti.

2. Izmantojot uzacu pomādi un slīpu birstīti, konturējiet uzacis. Atcerieties, ka apakšējā mala jāakcentē spēcīgāk. Šim darbam varat izmantot arī mīkstu un labi pigmentētu uzacu zīmuli. Apsveriet uzacu kartēšanu, lai noteiktu pareizo uzacu formu. Ja uzacis ir plānas, kontūram ir jāiziet ārpus dabiskās matiņu līnijas, lai piešķirtu apjomu.

3. Kad kontūra ir iezīmēta, ar uzacu zīmuli vai pomādi izveidojiet matiņiem līdzīgus triepienus, lai aizpildītu retās zonas.

4. Tagad aizpildiet uzacis ar krāsu. Vislabāk der uzacu pomāde vai uzacu pūderis. Sāciet no iekšējās malas pie acs kaktiņa un virzieties uzacu loka virzienā.

5. Atcerieties, ka iekšējai malai jābūt gaišākai par astes malu: ar birstīti vai spoliņu viegli izķemmējiet lieko kosmētisko līdzekli no vidusdaļas (augšējās uzacu līnijas) un pie uzacu loka sākuma.

6. Akcentējiet astes daļu, veidojot nedaudz asāku un izteiktāku līniju. Atcerieties, lai tā nebūtu pārāk asa: saglabājiet pareizu uzacu izkārtojumu.

7. Nostipriniet uzacu matiņus: izmantojot caurspīdīgu vai tonētu uzacu želeju, maigi izķemmējiet matiņus, piešķirot tiem galīgo, vēlamo formu. Lai iegūtu vislabāko rezultātu, varat tos izķemmēt uz augšu.

Gatavs! Jūs tikko esat veikusi uzacu aizpildīšanas grimu.

TIP
Ja uzacis aizpildāt ar uzacu pūderi, izmantojiet komplektu, kurā ir vasks un divi pūderi. Tie ļauj izveidot dabiski izskatīgu gradienta izskatu, maigu krāsas pāreju no gaišākas uz tumšāku. Jūs varat sajaukt un sajaukt labas kvalitātes uzacu pūderus, lai nodrošinātu, ka efekts ir smalks un galīgais uzacu grims izskatās dabiski.

Kas noder kā uzacu aizpildītājs?

Ir kosmētikas līdzekļi, kas īpaši noderīgi plānam un retinātam uzacu grimam. Pirmkārt, tā ir pomāde, kas nodrošina 100% pārklājumu, aizpilda visus uzacu lokus, bet arī ļauj atdarināt atsevišķus matiņus, lai nosegtu retākus apvidus. Uzacu zīmuļi un speciālās microblading pildspalvas rada īpaši plānas un precīzas līnijas un palīdz piešķirt dziļumu jūsu uzacu lokiem.

Atcerieties!
Pat visplānākajām un retākajām uzacīm jābūt pareizi veidotām. Uzacu veidošana ir uzacu grima pamatā. Vairāk par to, kā pareizi noteikt pareizo uzacu formu, varat izlasīt ŠEIT.
Raksti komentāru. Tas tiks publicēts, kad tas tiks apstiprināts moderatora puses.
Privātuma politika

Mūsu vietne izmanto sīkdatnes, arī trešo pušu sīkdatnes, lai izmantotu ārējus rīkus. Gadījumā, ja lietotājs nedod savu piekrišanu, tiek izmantotas tikai nepieciešamās sīkdatnes. Jūs jebkurā laikā varat mainīt iestatījumus savā pārlūkprogrammā. Vai jūs piekrītat visu sīkdatņu izmantošanai?

Privātuma politika