Kā veidot biezas, kuplas uzacis?

Kā uzklāt grimu biezām, kuplām uzacīm?

Biezas, dabiskas, nedaudz nekārtīgas uzacis jau ilgu laiku ir aktuālākā uzacu tendence. Jums paveicies, ja jūsu uzacis ir blīvas un kuplas - lai tās veidotu, nav jāpieliek lielas pūles. Pietiks, ja tās vienkārši pastiprināsiet ar nedaudz grima. Tomēr, ko darīt, ja uzacis kļūst nesakoptas un spītē? Ar to izķemmēšanu ar spolīti var nepietikt. Ir labi iegādāties pareizos produktus, lai izveidotu perfektu formu un padarītu to noturīgu. Turpiniet lasīt, lai uzzinātu, kā savaldīt biezas uzacis!

Kā tikt galā ar kuplām uzacīm?

Droši vien ikviena sieviete sapņo par biezām, pilnām, kuplām uzacīm, tomēr pārspīlējums nekad nav labs - plānas, izstīdzējušas uzacis, kā arī pārāk biezi, nepaklausīgi matiņi neļauj mums izskatīties vislabāk. Kā pārņemt kontroli pār tām? Noslēpums ir pareizi veikta veidošana. Ja nezināt, kā to pareizi veikt, tad uzticiet tās uzacu ekspertam, kurš veiks uzacu kartēšanu un izveidos simetriskus lokus, noplūcot visus novārtā palikušos matiņus. Arī apgriešana ir labs līdzeklis, lai tiktu galā ar lielām uzacīm - atcerieties, ka tās nedrīkst apgriezt visā garumā. Šī metode ir piemērota uzacu iekšējai pusei (apakšējai līnijai). Labi apgriežot, uzacis neizskatīsies pārāk blīvas vai nekārtīgas. Jūs varat apgriezt matiņus patstāvīgi, bet mēs iesakām pierakstīties pie kvalificēta uzacu stilista.

Ko lietot kuplām uzacīm?

Pastāv maldīgs uzskats, ka biezām, kuplām uzacīm nav nepieciešama nekāda kopšana - tā nav taisnība! Jebkura veida uzacu matiņiem nepieciešama ikdienas kopšana un uzmanība. Skarbi laikapstākļi (mīnus t°, UV starojums, spēcīgi saules stari), stress, ikdienas uzacu kopšanas trūkums, medikamenti vai nekvalitatīva kosmētika - visas šīs lietas pasliktina uzacu stāvokli un izraisa to pārmērīgu izkrišanu, blāvu izskatu un kļūst nesakoptas. Var noderēt augu eļļas, piemēram, rīcineļļa, ko reizi dienā var ieziest uzacu matiņos, lai saglabātu to veselību. Brīnišķīgs līdzeklis ir arī uzacu serums, kas satur augu ekstraktus un citas uzturvielas, kas baro, stiprina un uzlabo uzacis.

Kā veidot un kopt biezas uzacis?

Pat pēc uzacu aizpildīšanas tās var izskatīties kuplas un nepaklausīgas, ja neizmantosiet produktus, kas notur matiņus vietā. Uzacu ziepes vai caurspīdīga uzacu želeja ir novērtēti un atzīti par labākajiem fiksācijas līdzekļiem tiem, kam ir kuplas un kuplas uzacis.

Uzacu ziepes

Ziepju izmantošana uzacu veidošanai ir populārs skaistumkopšanas paņēmiens jau gadu desmitiem. Agrāk vienīgā izvēle bija parastas glicerīna ziepes. Tā bija jāsajauc ar ūdeni, un bieži vien radīja problēmas: tās tekstūra neko daudz nepalīdzēja, sacietēja, pirms tika izveidota vēlamā forma... Mūsdienu ziepēm ir atbilstoša tekstūra, tāpēc mēs varam viegli uzņemt nedaudz un uzklāt tieši uz uzacīm. Tās uzreiz necietē, tāpēc mums ir pietiekami daudz laika, lai veidotu uzacis. Turklāt galarezultāts ir daudz labāks, jo uzacu ziepes ir bagātinātas ar spīdumu uzlabojošām sastāvdaļām.

Uzacu želeja

Uzacu želeja ir izcils līdzeklis, ar ko pabeigt grimu un padarīt to ilgāk noturīgu. Tas ir pieejams caurspīdīgā un tonētā versijā. Ja jūsu uzacis ir skaisti veidotas un tām nepieciešama tikai nostiprināšana vai jūs esat dabiska izskata bez grima grima fane, tad izmēģiniet caurspīdīgu uzacu želeju. Tas ir lieliski piemērots arī kā nobeiguma pieskāriens pēc citu grima produktu uzklāšanas - tas ļaus tiem ilgāk saglabāties un būt nevainojamiem. Ja vēlaties piešķirt uzacīm papildu krāsu, izvēlieties tonētu uzacu želeju, izvēloties to nokrāsu, kas ir vislīdzīgākā jūsu dabiskajiem uzacu matiņiem. Lietojiet to atsevišķi vai kā pēdējo grima posmu.

Kā uzklāt grimu biezām, kuplām uzacīm?

1. Uzacu veidošana ir prioritāte - bez tās pat profesionāls grims un vislabākie produkti neizdosies. Uzacu veidošana un pincēšana ir būtisks uzacu kopšanas elements, ja jums ir biezas, kuplas uzacis. Ir labi, ja laiku pa laikam to veic profesionāls speciālists. Ikdienā jūs varat noplūkt novārtā palikušos matiņus pati.

2. Ja jums ir nepaklausīgas uzacis, kurām ir tendence krokoties un spītēt, tad jums ir nepieciešama spola un iepriekšminētā ziepīte vai uzacu tuša, lai tās veidotu un uzlabotu to krāsu. Ja izmantojat ziepes, tālāk varat uzklāt grimu, piemēram, pūderi vai skropstu tušu.

3. Uzacu tuša izskatās kā parasta skropstu tuša, taču tā satur īpašus pigmentus uzacu krāsošanai, barošanai un pieradināšanai. Tās tekstūra ļaus jums ieveidot arkas bez salipumiem. Labākās uzacu skropstu tušas nodrošinās, ka jūsu uzacis būs izteiksmīgas visu dienu.

4. Uzacu pūdera komplekti ar vasku ir lieliski piemēroti biezām un kuplām uzacīm. Ar to palīdzību var izveidot modernas, dabiski izskatīgas arkas, kas pārņēmušas Instagram. Vispirms veidojiet uzacis ar vasku. Pēc tam tās uzlabojiet, izmantojot pūderi. Lai uzacis būtu noturīgas un piešķirtu tām apjomu, uzklājiet uzacu želeju.

Kā uzklāt grimu biezām, kuplām uzacīm?

Vai jūs meklējat labākos grima produktus, lai veidotu biezas kuplas uzacis? Iepriekš minētie uzacu želejas un skropstu tušas ir lieliski piemērotas to veidošanai un ieveidošanai. Dažos gadījumos pat biezās uzacīs ir nelielas spraugas - tās var maskēt, izmantojot uzacu zīmuli vai marķieri, kas veido matiņiem līdzīgus triepienus, imitējot īstas uzacis. Uzacu pūderi ir lieliski piemēroti gan plānām, gan kuplām uzacīm - pūdera tekstūra pastiprina krāsu, paslēpj spraugas un ļauj radīt elegantus ombre efektus. Pievienotais vasks notur nepaklausīgos matiņus un saglabā to formu.

Raksti komentāru. Tas tiks publicēts, kad tas tiks apstiprināts moderatora puses.
Privātuma politika

Mūsu vietne izmanto sīkdatnes, arī trešo pušu sīkdatnes, lai izmantotu ārējus rīkus. Gadījumā, ja lietotājs nedod savu piekrišanu, tiek izmantotas tikai nepieciešamās sīkdatnes. Jūs jebkurā laikā varat mainīt iestatījumus savā pārlūkprogrammā. Vai jūs piekrītat visu sīkdatņu izmantošanai?

Privātuma politika