13 biežāk pieļautās uzacu kļūdas

Biežāk pieļautās uzacu kļūdas

Mēdz teikt, ka uzacis veido sejas ietvaru, jo tām ir liela ietekme uz ārējo izskatu. Tomēr aptaujas liecina, ka lielākā daļa sieviešu nav pilnībā apmierinātas ar to, kā izskatās viņu uzacis. Ja esat viena no viņām, turpiniet lasīt. Pēc brīža uzzināsiet, kādas ir visbiežāk sastopamās uzacu kļūdas un kā no tām izvairīties.

Kāpēc ir tik svarīgi, lai uzacis izskatītos labi?

Ir daudz elementu, kas nosaka sejas izskatu, un uzacis ir viens no svarīgākajiem. Grima stilisti apgalvo, ka dīvainas formas uzacis liek mums izskatīties slikti, bieži vien pat vecākiem, nekā patiesībā esam. Koptas, koptas un veidotas uzacis līdzsvaro izskatu, noņem gadus no sejas un pat novērš nokareno plakstiņu problēmu. Kādas ir labākās uzacu procedūras? No kādām lietām vajadzētu izvairīties, lai palīdzētu uzacīm izskatīties vislabāk?

Biežāk pieļautās uzacu kļūdas

1. Jūs nerūpējaties par uzacīm

Gandrīz klasisks piemērs un visbiežāk sastopamā kļūda ir šāda: pilnīga nevērība pret uzacu vajadzībām. Ja atstājat uzacis bez atbalsta, nepiegādājat tām barības vielas, pārstājat noņemt pārmērīgu matiņu daudzumu - nebrīnieties, kad tās sāk kļūt vājākas un izkrīt. Sliktākajā gadījumā uzacu vajadzību ignorēšana var kavēt jaunu matiņu augšanu.

2. Jūs lietojat nepareizus uzacu produktus

Vai esat izlēmis un sācis rūpēties par uzacīm? Tas ir lieliski! Tomēr ir vērts apzināties, ka skaistumkopšanas līdzekļi, ko jūs lietojat uzacīm, var vai nu paātrināt to augšanu, vai arī izraisīt to retināšanos. Tiek apgalvots, ka uzacu izskatu uzlabo tādi mājas apstākļos lietojami līdzekļi kā piens vai olas dzeltenums, tomēr to efektivitāte ir apšaubāma. Tie var palīdzēt uzacīm izskatīties labāk, taču nevajag rēķināties ar to ilgstošu iedarbību. Alternatīvas? Izmēģiniet īpaši uzacīm paredzētus produktus. Tie ir vadi, kas ātri nodrošina solītos rezultātus. Izvēlieties šādus produktus apdomīgi, pārbaudot atsauksmes un analizējot sastāvdaļu sarakstu. Laba ideja var būt arī augu eļļu uzklāšana uzacīm, jo īpaši, ja tās tiek izmantotas kā papildu procedūra.

3. Jūs neizmantojat uzacu serumu

Runājot par uzacu serumu, ir spēkā noteikums, ka labāk uzticēties pazīstamiem zīmoliem, izvēloties profesionālus uzacu kopšanas līdzekļus. Labā ziņa ir tā, ka, tiklīdz jums izdosies atrast pareizo serumu, kas apmierina jūsu uzacu vajadzības, jums vairs nebūs nepieciešami citi uzacu kopšanas līdzekļi! Ja jūsu uzacis šķiet plānas, retinātas un nelabprāt augošas, izmēģiniet vienīgo pareizo līdzekli, kas vienlaicīgi risina visas biežāk sastopamās uzacu problēmas.

4. Jūs enerģiski berzējat uzacis, noņemot grimu.

Uzacis ir maigas, tāpēc tās slikti pretojas mehāniskiem bojājumiem. To zinot, izturieties pret tām saudzīgi. Pārtrauciet pārāk spēcīgi spiest vates spilventiņu uz uzacīm, noņemot grimu, jo varat salauzt matiņus vai pat tos izraut. Izmantojiet arī kvalitatīvu kosmētikas noņemšanas līdzekli, kas palīdz noņemt krāsu kosmētiku bez intensīvas berzes. Laba ideja ir atrast acu kosmētikas noņemšanas līdzekli, kura sastāvā ir papildu barojošas vielas, kas paredzētas vājām skropstām un uzacīm.

5. Jūs nepareizi uzklājat uzacu produktus

Vai jūs lietojat skaistumkopšanas līdzekļus, neizlasot lietošanas instrukciju? Daudzi cilvēki mēdz tā darīt, brīnoties, kāpēc kosmētikas līdzeklis nedarbojas. Gadās arī tā, ka skaistumkopšanas līdzekļi tiek lietoti daudz biežāk, nekā norādīts uz iepakojuma - tas ir pārspīlēti. Tikai paskatieties: uzacu serumu nav nepieciešams lietot biežāk kā reizi dienā. Palielinot lietošanas reižu skaitu dienā, jūs neveicināsiet matiņu ātrāku augšanu. Noteikumi ir vienkārši. Ievērojiet uz iepakojuma sniegtos norādījumus, un drīz uzacis izskatīsies labāk.

6. Jūs neaizsargājat uzacis no agresoriem

Vai zinājāt, ka uzacis var kļūt gaišākas saules iedarbības dēļ? Tās kļūst vājākas arī zemas temperatūras un sausa gaisa dēļ. Ir vērts apzināties, ka uzacis ir matiņi, un tām ir nepieciešama aizsardzība, lai tās augtu un saglabātu labu izskatu. Nākamreiz, kad ķersieties pie miglas aizsardzībai pret UV starojumu uz sejas, neaizmirstiet uzklāt daļu arī uz uzacīm. Saulainās dienās nēsājiet plīvurainu cepuri, lai pasargātu ādu, matus, skropstas un uzacis no UV starojuma negatīvās ietekmes.

7. Aizmirsāt noņemt grimu

Vai bieži gadās, ka pēc garas un nogurdinošas dienas darbā atgriežaties mājās un gulējat gultā, nenovilcis grimu? Tā ir liela kļūda. Ļaujot krāsainai kosmētikai gulēt uz sejas, kamēr jūs guļat, veidojas aizsērējušas poras un folikulu izplūdes. Tas bieži vien padara uzacis vājākas un izraisa to retināšanos.

8. Jūs neesat sistemātiska

Vai esat iegādājies vitamīnus satriecošām uzacīm un matiem, bet aizvien aizmirstat tos lietot? Vai varbūt esat iegādājies sev uzacu serumu, bet lietojat to reizi dažās dienās? Paturiet prātā, ka sistemātiska un konsekventa uzacu produktu lietošana ir vienīgais veids, kā tās izskatīsies labāk. Lūk, padoms jums: novietojiet uzacu serumu uz naktsskapīša, blakus roku krēmam. Šādā veidā jūs neaizmirsīsiet to uzklāt.

9. Jūs neizmantojat augu eļļas uzacu kopšanai

Ikvienam ir zināma matu apstrāde ar eļļām un to labvēlīgā ietekme uz matiem. Bet vai esat dzirdējuši par augu eļļu lietošanu uzacīm? Tas ir brīnišķīgs veids, kā piegādāt barības vielas un nodrošināt aizsardzību. Ir pierādīts, ka augu eļļas stiprina folikulus un apgādā uzacis ar nepieciešamajām taukskābēm un vitamīniem, kas nepieciešami labākai ārējā izskata uzlabošanai. Vispopulārākā augu eļļa uzacu apstrādei ir rīcineļļa, taču varat izmantot arī citas auksti spiestas un nerafinētas eļļas, kas iegūtas no sēklām un kodoliem. Vienkārši uzklājiet izvēlēto eļļu uz uzacīm reizi dienā. Šim nolūkam varat izmantot q-tip vai tīru skropstu tušas birstīti.

10. Jūs nemasējiet uzacis

Tas nav joks! Regulāra uzacu masāža veicina asinsriti. Lai to izdarītu, varat vienkārši izmantot tīru skropstu tušas birstīti vai izmēģināt uzacu savilkšanu. Šīs procedūras mērķis ir atslābināt sejas muskuļus, samazināt pieres grumbiņas un stiprināt uzacu folikulus.

11. Jūs nekopjat uzacis

Vai zinājāt, ka uzacis ir regulāri jānotīra? Uzklājot uzacu skrubi, jūs noņemat atmirušās ādas šūnas un uzlabojat asinsriti, kas pozitīvi ietekmē matiņu augšanu. Kad āda ir ideāli tīra, tā ātrāk uzsūc aktīvās vielas un transportē tās dziļāk. Jūs varat izvēlēties gatavus uzacu skrubjus, kas ir bagātināti ar barības vielām.

12. Jūs neapgādājat uzacis ar barības vielām

Ēdienam, ko ēdat, ir milzīga ietekme uz to, kā izskatās skropstas un uzacis. Ja pamanāt, ka matiņi kļūst vājāki, nekavējoties ievietojiet ikdienas ēdienkartē vairāk uzturvielām bagātus produktus. Jums jānodrošina organisms ar B vitamīnu, cinku, dzelzi, magniju un biotīnu, silīciju, sēru, varu un kalciju.

13. Jūs regulāri lietojat ūdensnecaurlaidīga grima noņemšanas līdzekli.

Ūdensnoturīgi kosmētikas līdzekļi ir neaizstājami, ja peldaties, sportojat vai vienkārši nepieciešams doties pastaigā lietū. Lieta tāda, ka tie ir jānoņem ar īpaši ūdensnecaurlaidīgiem produktiem paredzētiem kosmētikas līdzekļiem. Diemžēl parastie kosmētikas noņemšanas līdzekļi nav piemēroti, lai atbrīvotu seju, tostarp uzacis, no ūdensizturīgiem produktiem. Izmantojot parastu micelāro losjonu un spēcīgi piespiežot vates spilventiņu pie uzacīm, lai noņemtu ūdensnecaurlaidīgos toņus, neko daudz nedarīsiet, izņemot to, ka salauzīsiet matiņus un tos izvilksiet.

 

Raksti komentāru. Tas tiks publicēts, kad tas tiks apstiprināts moderatora puses.
Privātuma politika

Mūsu vietne izmanto sīkdatnes, arī trešo pušu sīkdatnes, lai izmantotu ārējus rīkus. Gadījumā, ja lietotājs nedod savu piekrišanu, tiek izmantotas tikai nepieciešamās sīkdatnes. Jūs jebkurā laikā varat mainīt iestatījumus savā pārlūkprogrammā. Vai jūs piekrītat visu sīkdatņu izmantošanai?

Privātuma politika