Viss, kas jums jāzina par uzacu pīlingu

Kāpēc jums vajadzētu veikt uzacu pīlingu?

Vai zinājāt, ka uzacis - tāpat kā matus - nepieciešams kopt un regulāri tīrīt? Tieši tam ir paredzēta uzacu pīlings. Tā nav tikai kāda pārejoša modes lieta! Uzziniet vairāk par uzacu pīlingu, tā priekšrocībām un to, kāpēc to ir vērts izmēģināt.

Kas ir uzacu pīlings?

Uzacu pīlings ir skaistumkopšanas procedūra, ko mēs veicam, lai noņemtu atmirušās ādas šūnas un attīrītu uzacu zonu. Tā arī stimulē asins plūsmu, kas veicina uzacu augšanu, un novērš ieaugušo matiņu veidošanos. Tas ir labs gruntēšanas solis pirms tonēšanas vai citām uzacu veidošanas procedūrām, lielisks papildinājums uzacu laminēšanai.

Kāpēc jums vajadzētu veikt uzacu pīlingu?

Uzacu pīlings var šķist nevajadzīgs un mazsvarīgs, taču izrādās, ka tas ir noderīgs daudzām uzacu kopšanas un ieveidošanas procedūrām. Pirms uzacu tonēšanas ir ļoti svarīgi attīrīt un noņemt sauso epidermu - skrubis nodrošina vienmērīgu pārklājumu. Tāpat tas lieliski noder pirms uzacu laminēšanas, lai pastiprinātu efektu.

Uzacu augšanas veicināšana ir vēl viena liela uzacu skrubja funkcija. Ja jūsu uzacis aug lēni vai vispār neaug, tad varat stimulēt šo procesu ar skrubi, kas aktivizē matu folikulus un izraisa ātrāku uzacu matiņu ataugšanu. Regulāra šāda eksfoliatora lietošana ir panākumu atslēga. Jūsu uzacu kopšanas līdzekļi - piemēram, uzacu serums - vieglāk iesūksies ādā. Turklāt jūs aizmirsīsiet par ieaugušiem matiņiem un varēsiet baudīt vieglāku uzacu grimu - produkti vienmērīgi pārklās uzacis. Make-up vienmēr izskatās labāk uz gludas, dziļi attīrītas sejas.

Sastāvdaļas, kas jāiekļauj uzacu skrubī

Efektīvā uzacu skrubī ietilpst abrazīvas vielas, kā arī sastāvdaļas, kas kopj, mitrina un izlīdzina. Populārākās sastāvdaļas uzacu pīlingā ir šādas:

  • Eļļas - nerafinētas, auksti spiestas eļļas un sviestus, piemēram, šī sviestu, argana eļļu, rīcineļļu vai saulespuķu eļļu, kas ir bagāti ar omega-3 un omega-6 taukskābēm, flavonoīdiem, augu sterīniem un daudziem vitamīniem. Tās darbojas, novēršot brīvo radikāļu kaitējumu, stiprinot uzacu matiņus, piešķirot ādai elastību un aizsargājot uzacis no bojājumiem. Rīcīnes eļļai piemīt papildu augšanu paātrinoša iedarbība.
  • Vaski - parasti bišu vasks vai karnaubas vasks (vegānisks bišu vaska aizstājējs) - piešķir gludumu, mitrina un satur ūdens molekulas ādā.
  • Citronskābe vai citas AHA skābes - noņem atmirušās ādas šūnas un hiperpigmentācijas.
  • Smiltsērkšķu ekstrakts - bagāts ar antioksidantiem, piešķir ādai elastību un kuplumu, atjauno un dziļi baro. Tajā ir daudz A, E vitamīnu un minerālvielu: kālijs, magnijs, kalijs, dzelzs, varš, cinks, hroms, selēns.
  • Jūras ūdens - nodrošina mitrumu un minerālvielas.
  • Glicerīns - veido aizsargpārklājumu, lai saglabātu mitrināšanu un novērstu sausumu.
  • Bambusa daļiņas - tās pīlingo ādu, attīra poras, noņem atmirušās šūnas un netīrumus.
  • Alvejas ekstrakts - iedarbojas pretiekaisuma un antibakteriāli, atjauno un mitrina, stimulē ātrāku šūnu atjaunošanos un nomierina kairinājumus.

Kā veikt uzacu pīlingu?

Tas ir ļoti vienkārši. Dariet to tāpat, kā lietojat sejas vai ķermeņa skrubi. Uzklājiet uz mitras ādas atbilstošu daudzumu skrubja un masējiet to ar apļveida kustībām. Neaizmirstiet vispirms noņemt kosmētiku - uzacu zonai jābūt tīrai. Daži skrubji puto. Visbeidzot, noskalojiet līdzekli, izmantojot ūdeni, vai noslaukiet to, izmantojot mitru vates plāksnīti.

Kādu uzacu pīlingu izvēlēties?

Kā izvēlēties labāko uzacu skrubi? Daudzas meitenes domā, ka pietiks ar sejas skrubi. Tomēr tas var būt pārāk skarbs uzacīm un saturēt pārāk cietas daļiņas. Uzacu pīlingam jābūt maigam un ar smalkām daļiņām, lai nekaitētu trauslajiem matiņiem. Turklāt pārliecinieties, ka tas satur daudz dabīgu augu izcelsmes un nomierinošu sastāvdaļu. Aptieku veikalu produkti ir paredzēti maksimālas efektivitātes nodrošināšanai. To sastāvā ir pīlinga daļiņas un uzacis barojošas sastāvdaļas.

Uzacu pīlings - ietekme

  • Tas stimulē asins plūsmu, tāpēc uzacis aug ātrāk.
  • Tas attīra ādu un atbrīvo to no piesārņotājiem un toksīniem.
  • Tas uzlabo visu uzacu produktu iedarbību.
  • Tas ļauj barības vielām vieglāk iekļūt ādā un uzacu matiņos.
  • Tas stiprina matu folikulus, lai uzacis saglabātos perfektā stāvoklī.
  • Tas padara ādu un uzacis maigas kā zīds.
  • Tas uzlabo tonēšanas efektu.
  • Tas sagatavo uzacis dažādām procedūrām.

Vai jūs varat veikt uzacu pīlingu pirms un pēc permanentā grima?

Uzacu pīlingu nevajadzētu veikt pirms uzacu permanentā grima. Septiņas dienas pirms procedūras no tās vajadzētu atteikties. Kāpēc? Pēc pīlinga veikšanas dziļajos ādas slāņos ir lielāka nosliece uz alerģiskām reakcijām.

Permanentais grims ir tetovējums, kas savā ziņā traumē ādu, ietekmējot tās dziļos slāņus. Tas nozīmē lielāku infekciju un alerģiju risku. Tāpēc divas nedēļas pēc uzacu permanentā grima veikšanas nedrīkst lietot uzacu pīlingu. Mums ir jānogaida, līdz uzacu zona ir pilnībā atveseļojusies.

Raksti komentāru. Tas tiks publicēts, kad tas tiks apstiprināts moderatora puses.
Privātuma politika

Mūsu vietne izmanto sīkdatnes, arī trešo pušu sīkdatnes, lai izmantotu ārējus rīkus. Gadījumā, ja lietotājs nedod savu piekrišanu, tiek izmantotas tikai nepieciešamās sīkdatnes. Jūs jebkurā laikā varat mainīt iestatījumus savā pārlūkprogrammā. Vai jūs piekrītat visu sīkdatņu izmantošanai?

Privātuma politika