Uzacu grima noņemšana - jāzina fakti un padomi

Labākā uzacu grima noņemšanas procedūra 4 soļos

Grima noņemšana no sejas, acīm un uzacīm ir būtisks ikdienas skaistumkopšanas rutīnas posms. Mums vienmēr jāatceras pilnībā notīrīt seju pirms miega. To darot, mēs novēršam grumbiņas, nepilnības un ādas iekaisumus. Kad uzacis nokļūst uz produktiem un eļļām, tās kļūst sliktākas: plānas, sausas, blāvas. Lasot tālāk, jūs uzzināsiet perfektas uzacu kosmētikas noņemšanas noslēpumu.

Uzacu grima noņemšana - kāpēc tas ir svarīgi?

Lielākā daļa uzacu grima līdzekļu ir ļoti pigmentēti, biezi un krēmveida. Tie ir ilgnoturīgi, bieži vien ūdensizturīgi, un mēs parasti izmantojam to daudz. Tāpēc rūpīga grima noņemšana ir ārkārtīgi svarīga. Mums jāatceras, ka grima produkti paliek uz uzacīm daudzas stundas un savienojas ar netīrumiem un piesārņojumu, izraisot poru aizsērēšanu, pūtītes un arī sliktāku uzacu matiņu stāvokli. Tā rezultātā var pat apstāties uzacu augšana. Grima noņemšana un dziļa attīrīšana arī palīdz saglabāt ādas jaunību un apturēt priekšlaicīgu novecošanos.

Kas ir labākais uzacu grima noņemšanai?

Kosmētikas tirgū ir daudz produktu uzacu grima noņemšanai. Aptiekās ir pieejami īpaši divfāžu noņemšanas līdzekļi, micelārais ūdens, eļļas, pieniņi un putas. Ko izvēlēties? Tas ir atkarīgs no jums un jūsu vēlmēm. Katram produktam ir atšķirīga konsistence un sastāvdaļas, un jums jāizvēlas tāds, kas jums patīk, un kosmētikas līdzeklis, kas labi sader ar jūsu ādas tipu. Svarīgs ir arī uzacu grima veids - vai tas ir ūdensnoturīgs, vai nē, kā arī tas, vai lietojat kontaktlēcas vai mākslīgās pieaudzētās skropstas. Daudziem acu un uzacu grima noņemšanas līdzekļiem piemīt kopjošas īpašības, kas baro ādu un stiprina matiņus. Tā kā acu zona ir jutīga, jāizvairās no produktiem, kuru sastāvā ir parabēni, silikoni un komedogēnas vielas, un jāizvēlas tādi, kas ir pārbaudīti oftalmologu.

Grima noņemšana pret jutīgu ādu

Vai jūsu āda ir jutīga un tai nepieciešama īpaša kopšana? Iegādājoties acu un uzacu grima noņemšanas līdzekļus, izvēlieties produktus bez smaržvielām, hipoalerģiskus, ar neitrālu pH. Tiem jābūt ar nomierinošu un aizsargājošu iedarbību, lai pasargātu epidermu no kairinājumiem un ārējo faktoru negatīvās ietekmes.

Grima noņemšanas tendences - eļļas grima noņemšanai

OCM - eļļas tīrīšanas metode - ir aktuālākā sejas, acu un uzacu kosmētikas noņemšanas tendence. Jūs varat izmantot eļļas, lai pilnībā attīrītu ādu no grima - tām ir īpaši dziļi barojoša iedarbība un tās pastiprina uzacu matiņus. OCM produktu pamatā ir rīcineļļa, kas ir pazīstama kā izcils skropstu un uzacu stiprinātājs. Tā stiprina uzacis, stimulē to augšanu, atdzīvina to krāsu un nedaudz tumšina. Eļļas bāzes noņemšanas līdzekļi efektīvi noņem grimu, bez piepūles atdalot skropstu tušu, acu ēnas un ūdensizturīgu uzacu grimu.

Labākā uzacu grima noņemšanas procedūra 4 soļos

Kā pareizi noņemt grimu no acīm un uzacīm?

#1 Kad esat izvēlējies labāko grima noņemšanas līdzekli, iemērciet tajā vates plāksnīti un viegli piespiediet to pie uzacīm. Ja izmantojat divfāžu līdzekli, pirms lietošanas pudelīti sakratiet. Atcerieties, ka labas kvalitātes noņemšanas līdzekļi neprasa berzēšanu.

#2. Lai noņemšanas līdzeklis izšķīdinātu grima produktus, ir nepieciešamas vairākas sekundes, un pēc tam jūs tos vienkārši noslaukiet, izmantojot vates spilventiņu. Dariet to maigi un uzmanīgi, lai pārliecinātos, ka nav palikuši nekādi netīrumi vai kosmētikas līdzekļi. Neberžiet un nevelciet ādu - kustībām jābūt vienmērīgām un maigām.

#3 Sāciet no iekšējās malas - uzacu galviņas - un virzieties uz galu (plānāko daļu). Tādējādi noņemsiet grimu, ievērojot uzacu augšanas virzienu. Jūs neizlieksiet uzacis un neļausiet tām izkrist.

#4 Izmantojiet tik daudz vates plāksnītes, cik nepieciešams - parasti nepieciešami 4 līdz 5. Turpiniet tos nomainīt, līdz vates spilventiņi ir tīri. Gatavs!

Kļūdas, ko mēdzam pieļaut, noņemot uzacu grimu

Mums vajadzētu uzskaitīt arī dažas galvenās kļūdas, ko mēdzam pieļaut, noņemot uzacu kosmētiku. Izvairīšanās no tām noteikti uzlabos uzacu loku stāvokli un izskatu. Lūk, to uzacu grēku saraksts, kuros esam vainīgas:

  • neuzmanīga grima produktu noņemšana
  • nepareiza grima noņemšanas līdzekļu izvēle
  • uzacu grima nenovākšana vispār
  • rupja ādas un uzacu matiņu berzēšana
  • nesekojot matiņu augšanas virzienam
Raksti komentāru. Tas tiks publicēts, kad tas tiks apstiprināts moderatora puses.
Privātuma politika

Mūsu vietne izmanto sīkdatnes, arī trešo pušu sīkdatnes, lai izmantotu ārējus rīkus. Gadījumā, ja lietotājs nedod savu piekrišanu, tiek izmantotas tikai nepieciešamās sīkdatnes. Jūs jebkurā laikā varat mainīt iestatījumus savā pārlūkprogrammā. Vai jūs piekrītat visu sīkdatņu izmantošanai?

Privātuma politika