Kā iegūt pilnīgākas un biezākas uzacis? Labākās metodes uzacu augšanai

Kāpēc man neataug uzacis?

Vai jūsu uzacis ir plānas un retinātas? Gaidāt, kad tās ataugs, bet jau vairākus mēnešus nekas nav mainījies? Daudzas sievietes gadiem ilgi sūdzas par mēģinājumiem ataudzēt uzacu matiņus. "Kāpēc man ataug uzacis?" ir viens no biežāk uzdotajiem jautājumiem skaistumkopšanas salonos. Vai jūs varat panākt, lai tās ataug ātrāk? Uzziniet, kā ātri izaudzēt pilnīgākas uzacis - lasiet tālāk, lai uzzinātu labākās metodes.

Kāpēc man neataug uzacis?

Ir daudzi iemesli, kāpēc uzacu matiņi neaug. Visbiežāk sastopamie iemesli ir šādi:

  • Nepareiza acu zonas kopšana: nepareizi ādas kopšanas un grima noņemšanas līdzekļi var izraisīt alerģiskas reakcijas un kairināt matu folikulus. Cēlonis var būt arī pārmērīga dažādu kosmētikas līdzekļu lietošana vai nepareiza to lietošana. Jums arī jāpadomā, vai pietiekami saudzīgi noņemat acu kosmētiku.
  • Vecums: novecošanās process, ko mēs visi piedzīvojam, ietekmē mūsu labo izskatu, arī uzacu matiņu stāvokli. Uzacis kļūst vājākas, un, mums novecojot, matiņu daudzums samazinās.
  • Dažas ārstēšanas metodes: pārlieku bieza uzacu atdalīšana, neveiksmīgs permanentais grims vai nepareizi veikta laminēšana, kā arī citas.
  • Vāja imunitāte: tā bieži vien izpaužas kā sliktāka āda, matu izkrišana un uzacu un skropstu retināšanās.
  • Laika apstākļi: salnas, spēcīgi saules stari, gaisa piesārņojums, smogs var slikti ietekmēt uzacu stāvokli.
  • Ķīmijterapija: vēža ārstēšana un medikamenti izraisa matu, uzacu un skropstu izkrišanu.
  • Daži medikamenti: īpaši ilgstoša ārstēšana ar antibiotikām.
  • Vitamīnu un uzturvielu trūkums: vitamīnu, minerālvielu un omega taukskābju trūkums pasliktina uzacu stāvokli.
  • Dažas ādas un galvas ādas slimības: alopēcija, atopiskais dermatīts, seborejas dermatīts, psoriāze un sēnīte.
  • Hormonu līdzsvara traucējumi: piemēram, grūtniecības laikā vai pēc dzemdībām.
  • Ērces: parazīti, kas dzīvo matu folikulos.

Vai uzacis var vienkārši pārstāt augt?

Uzacu augšana ir dabiski lēna, bet, ja jūs regulāri noplūcat matiņus, ir iespējams, ka uzacis vienkārši pārstās augt. Daudzas sievietes cīnās ar šo problēmu, jo īpaši tās, kuras 90. gados sekojušas tievo uzacu tendencei un pīpējušas uzacis, lai iegūtu īpaši plānas arkas. Par laimi, ir procedūras un produkti, kas stimulē augšanu un var palīdzēt ataudzēt jaunus matiņus.

Plānu uzacu cēloņi

Vēl viena populāra problēma ir pārmērīga uzacu izkrišana. Protams, jums nevajadzētu uztraukties par divu matiņu izkrišanu dienā. Tomēr, ja pamanāt robus uzacu lokos, tad jums vajadzētu rīkoties. Uzacu izkrišanu parasti izraisa tas pats, kas apturētu uzacu augšanu - abos gadījumos tas ir saistīts ar traucētu anagēna augšanas fāzi.

Uzacu augšanas fāzes - uzacu dzīves cikls

Lai saprastu, kāpēc uzacis pārstāj augt, mums jāzina to augšanas fāzes. Tās ir trīs.

  • Anagēns - laiks, kad matiņi aug un matiņu matricā vairojas šūnas. Uzacīm tas ilgst no viena līdz diviem mēnešiem. Aptuveni 10 % uzacu matiņu atrodas anagēna fāzē.
  • Katagēns - ilgst no vienas līdz divām nedēļām; matiņi pārstāj augt.
  • Telagēns - ilgst no diviem līdz četriem mēnešiem; tā sauktā miera fāze, tieši pirms matiņu izkrišanas.

Ja matiņu augšana netiek traucēta, tad visas 3 fāzes notiek īstajā laikā (mazs matiņš izaug aptuveni 0,40 mm dienā). Diemžēl iepriekš minēto faktoru dēļ var tikt izjaukts uzacu dzīves cikls, kas paildzina telogēna fāzi un kavē anagēna fāzi. Līdz ar to uzacis neataug daudzas nedēļas vai mēnešus.

Kā panākt, lai uzacis ataugtu?

Kādi ir uzacu augšanas stimulēšanas veidi? Kā ataudzēt uzacis, kas negrib augt? Vai mēs varam paātrināt augšanas procesu? Iespējams, jūs uzdodat šos jautājumus, ja jūsu uzacis ir plānas un retinātas. Izrādās, ka mēs varam daudz ko darīt, lai iegūtu labākas un skaistākas uzacis.

  1. Ja iespējams, mēģiniet likvidēt visu, kas slikti ietekmē uzacu augšanu.
  2. Pārskatiet savus ādas kopšanas un kosmētikas līdzekļus (arī noņēmējus) - vai kāds no tiem var pasliktināt uzacu augšanu?
  3. Neberziet uzacis, noņemot grimu.
  4. Bagātiniet savu uzturu ar A, B12, B7, C, E, D vitamīniem, biotīnu un omega-3 skābēm.
  5. Ja izmantojat kādu ārstniecisko līdzekli, vienmēr esiet uzmanīgi un ievērojiet norādījumus uz iepakojuma, piemēram, neatstājiet toni ilgāk, nekā norādīts.
  6. Apmeklējiet skaistumkopšanas salonu un ļaujiet profesionālim noteikt jūsu uzacu formu. Nepārspīlēiet matiņus. Izknaibiet tikai tos, kas sniedzas ārpus izveidotās formas.
  7. Izvēlieties piemērotu uzacu kopšanas līdzekli (piemēram, uzacu serumu) un regulāri lietojiet to, lai stiprinātu uzacu matiņus.
  8. Lietojiet eļļas, piemēram, rīcineļļu vai argana eļļu, lai apturētu sausumu un novērstu bojājumus.
  9. Pārliecinieties, ka jūsu uzacu kosmētikas līdzekļi ir kvalitatīvi.

Uzacu serums - ātrākais veids, kā stimulēt uzacu augšanu

Uzacu seruma izmantošana ir labākais veids, kā uzsākt uzacu augšanu. Tas ir paredzēts matiņu augšanas stimulēšanai un anagēna augšanas posma pagarināšanai. Pateicoties tam, uzacis kļūst pilnīgākas, biezākas un iegūst vēlamo blīvumu un formu. Labs serums ir glābiņš visiem, kas vēlas ātri iegūt garākas un biezākas uzacis.

Daudzi cilvēki vēlas ātri ataudzēt uzacis un apmeklē salonus, jautājot, kā ataudzēt uzacis nedēļas laikā. Lai gan ar 7 dienām nepietiek, lai iegūtu biezākas un blīvākas uzacis, labākie serumi ievērojami uzlabo matiņus aptuveni divu nedēļu laikā. Vismodernākajos produktos ir augšanu paātrinošas vielas un augu ekstrakti, kas stiprina, baro un izdaiļo uzacis.

Cik ilgā laikā izaug garākas un biezākas uzacis?

Daudzi cilvēki brīnās, cik ilgs būs ataugšanas process. Ja nekas netraucē augšanas posmu, tam vajadzētu ilgt no dažām nedēļām līdz dažiem mēnešiem. Jums jāapzinās, ka uzacu matiņi neaug uzreiz - ir nepieciešama pacietība. Var gadīties, ka ataug tikai daži matiņi un jums ir radušās spraugas uzacu lokos - ir laiks tos uzlabot ar labu serumu un uzlabot ārstēšanu, izmantojot uztura bagātinātājus vai mājas līdzekļus retām uzacīm.

Mājas procedūras biezāku uzacu iegūšanai

Ko vēl varat darīt, lai uzacis augtu? Ir daži mājas līdzekļi, lai iegūtu pilnīgākas uzacis. Pārbaudiet populārākos no tiem.

RĪCINEĻĻA UZACĪM

Uzticama un populārākā sastāvdaļa biezāku uzacu iegūšanai. Šai eļļai, kas iegūta no rīcineļļas pupiņām, ir dažas neparastas sastāvdaļas, un tās struktūra ir līdzīga keratīnam, kas veido cilvēka matus. Tāpēc rīcineļļa ir nepārspējama, kad runa ir par uzacu barošanu un palīdz tām ataugt. Tā kā tā ir biezāka nekā vairums eļļu, pēc lietošanas tā neizplūst.

SUKU VAI UZACU MASĀŽU

Vai zinājāt, ka uzacu tīrīšana katru dienu ne tikai nodrošina pareizu to augšanas virzienu, bet arī stimulē asins plūsmu un augšanu? Vislabāk iegādājieties spoles birstīti; daudzos uzacu komplektos tās ir iekļautas. Jūs varat arī notīrīt izlietoto skropstu tušas birstīti un izmantot to šim nolūkam.

OLAS DZELTENUMS UZACĪM

Keratīns ir spēcīga sastāvdaļa uzacu veidošanai, un tas ir atrodams arī olas dzeltenumā. Dažas meitenes to izmanto uzacu matiņiem. Ietērpiet nedaudz dzeltenuma uz matiņiem un pēc aptuveni 20 minūtēm izskalojiet. Procedūru veiciet divas reizes nedēļā.

Uzacu augšana - ietekme

Ja vēlaties paātrināt uzacu augšanu un pastiprināt procedūru ar īpašu serumu, tad jūs droši vien interesē ietekme. Regulāra uzacu augšanas seruma lietošana:

☛ ievērojami paātrina uzacu augšanu.

☛ stimulē jaunu "mazuļu" matiņu augšanu

☛ dziļi baro un stiprina uzacis

☛ padara tās spīdīgas un mitrinātas.

☛ palielina noturību pret bojājumiem

☛ piešķir uzacīm skaistu, intensīvu krāsu

Lai Jūsu uzacis augtu un būtu spēcīgas un krāšņas, varat kombinēt uzacu serumu ar vēlamo mājas procedūru. Jūs noteikti iegūsiet veselīgas un biezas arkas.

 

Raksti komentāru. Tas tiks publicēts, kad tas tiks apstiprināts moderatora puses.
Privātuma politika

Mūsu vietne izmanto sīkdatnes, arī trešo pušu sīkdatnes, lai izmantotu ārējus rīkus. Gadījumā, ja lietotājs nedod savu piekrišanu, tiek izmantotas tikai nepieciešamās sīkdatnes. Jūs jebkurā laikā varat mainīt iestatījumus savā pārlūkprogrammā. Vai jūs piekrītat visu sīkdatņu izmantošanai?

Privātuma politika