Populārākās uzacu grima kļūdas

Pārāk plānas uzacis

Vai jūs zināt visbiežāk pieļautās uzacu grima kļūdas? Bieži vien mēs tās pieļaujam neapzināti, tāpēc ir labi apzināties un zināt, ko darīt un nedarīt. Turpini lasīt, ja vēlies gludas uzacis!

Nepareiza uzacu forma

Šī ir vispopulārākā kļūda, kas ne tikai sabojā grimu, bet arī padara seju vienkārši sliktu. Jūsu uzacīm ir jāatbilst jūsu sejas formai. Nekopējiet modeļu un aktrišu izskatu - katram pašam jānosaka sava uzacu forma. Uzacu veidošana ir obligāta, un bez tās jūsu grims nekad neizskatīsies vislabāk. Lai iegūtu vislabāko uzacu formu, to var veikt pie estētiķa vai uzacu mākslinieka - jūs būsiet pārliecināti, ka tas ir izdarīts profesionāli, tāpēc uzacu grima uzklāšana būs daudz vieglāka.

Nepareiza pincēšana

Dažreiz uzacu grims izskatās slikti, jo uzacis ir pīpētas nepareizi. Tā ir populāra uzacu stilizācijas kļūda, kas ietekmē jūsu grima veikšanu. Dažas pincēšanas kļūdas nav iespējams labot pat tad, ja izmantojat labākos grima produktus un visprecīzākās metodes. Ja vēlamās uzacu formas iegūšana ir problemātiska, tad nedariet to paši - apmeklējiet profesionāli un pēc tam vienkārši pīpējiet tos atpalikušos matiņus, kas pārsniedz noteikto formu. Dažkārt pincete ir vainīgs kļūdnieks, tāpēc izvēlieties to rūpīgi, lai tā būtu parocīga, neslīdētu un satvertu vissīkākos matiņus.

Pārāk drosmīgs uzacu grims

Tā ir ļoti populāra kļūda: daudzas sievietes mēdz uzacis padarīt pārāk treknas. Viņas uzliek pārāk daudz grima, kas padara uzacis karikatūriskas un pārspīlētas. Mazāk ir vairāk - tas ir noteikums, ko mēs iesakām ievērot. Nelietojiet pārāk daudz krāsas, lietojiet produktus taupīgi un nekad nezīmējiet pārāk asas arkas. Tās ir pārāk drosmīgas maigām sejas iezīmēm. Tas pats attiecas uz gaišajiem matiem - nelietojiet pārāk daudz krāsas, aizpildot uzacis.

Pārāk biezas uzacis

Pārāk biezu uzacu arku zīmēšana ir biežs uzacu grima grēks. To parasti dara sievietes, kurām ir plānas vai pārlieku izplūktas uzacis un kuras sapņo par biezām, drosmīgām arkām. Tā ir taisnība, ka biezas uzacis liek mums izskatīties jaunākām, taču mēs varam viegli aizrauties. Pārāk biezas uzacis, visticamāk, liks mums izskatīties dusmīgām un ne draudzīgām... Šāds uzacu grims īpaši neder sievietēm ar maigām sejas iezīmēm. Arī šajā gadījumā mēs iesakām pielāgot uzacu biezumu savai sejas formai.

Pārāk plānas uzacis

Arī pārāk plānas arkas var likt sejai izskatīties dīvaini un nesamērīgi. Mērenība vienmēr ir apsveicama. Ne pārāk biezas, ne pārāk plānas uzacis neizskatās labi. Tievas uzacis liek izskatīties vecākiem un teatrāli. Ja jūsu uzacis ir ļoti plānas, jo tās neaug, tad mēs iesakām tās uzlabot ar speciāliem preparātiem, piemēram, uzacu serumiem - tie stimulē "spītīgāko" matiņu augšanu. Labākais serums nodrošinās ātru efektu un arī baros uzacis, pateicoties pievienotajām barības vielām. Tas tās pakāpeniski sabiezēs un izdaiļos. Vai jūs to izmēģināsiet?

Nepareiza uzacu krāsa

Vēl viena bieži pieļauta kļūda ir ādas tonim un matu krāsai piemērota pārāk gaiša vai pārāk tumša grima izmantošana. Daudzas sievietes nepievērš uzmanību pareizu uzacu grima līdzekļu krāsu izvēlei, un galu galā viņas izvēlas vēsu toni siltai ādai - un otrādi. Uzacu eksperti iesaka neizmantot tumšas krāsas, jo tās izskatās pārāk drosmīgas. Pārāk gaišas uzacis arī bojā grimu. Arī zonas virs uzacīm izgaismošana ar gaišu zīmuli ir slikta ideja. Jums vajadzētu padomāt par šo lietu un izvēlēties savam skaistuma tipam piemērotāko uzacu grima krāsu.

Nepareiza uzacu grima līdzekļu izvēle

Apskatīsim uzacu grima produktu kvalitāti. Vai kādreiz ir gadījies, ka jūsu uzacu pomāde pārāk agri nokāpa, tuša atstāja ķepas vai uzacu pūderis bija slikti pigmentēts un nepiešķīra uzacīm vēlamo krāsu? Uzacu grima meistari izvēlas tikai augstākās kvalitātes produktus. Tā vietā, lai iegādātos nekvalitatīvu līdzekli un tas stāvētu vannas istabas skapītī, izvēlieties labas kvalitātes kosmētiku. Atcerieties, ka ilgnoturīgas un ļoti pigmentētas pomādes vai želejas kalpos daudz ilgāk, jo mazs daudzums ir ļoti noderīgs.

Nav uzacu ēnojuma efekta

Aptuveni 80 % sieviešu izmanto tikai vienas krāsas uzacu grimu, kas rada nedabisku efektu. Lai no tā izvairītos, nesāciet uzklāt līdzekli no uzacu galviņas (iekšējā stūrīša) - lielākā daļa līdzekļa jāuzklāj uz uzacu arkas un galiņa. Uz galvas izmantojiet nelielu daudzumu, lai nodrošinātu vienmērīgu krāsas pāreju. Atcerieties, ka, ja uz uzacu sākumdaļā uzklāsiet pārāk daudz krāsas, tad uzacis izskatīsies pārāk treknas un nedabiskas. Kad grims ir pabeigts, izķemmējiet matiņus, izmantojot spolīti, lai atbrīvotos no produkta pārpalikuma un padarītu uzacu galviņu gaišāku. Šādi jūs varat ēnot uzacis pat tad, ja jums ir tikai viena krāsa. Uzacu spolīte palīdzēs arī mīkstināt arkas un pārāk asas malas.

Grima nenoteikšana

Kā nobeiguma līdzekli ir labi izmantot caurspīdīgu noregulējošo želeju. Pēc visa paveiktā darba neriskējiet, ka grims nositīsies. Laba uzacu želeja palīdz uzlabot uzacis un noturēt matiņus savā vietā. Jūs būsiet pārliecināti, ka uzacis būs gludas visu dienu.

Mēs ceram, ka jūsu uzacu grims pārsteigs visus apkārtējos!

Raksti komentāru. Tas tiks publicēts, kad tas tiks apstiprināts moderatora puses.
Privātuma politika

Mūsu vietne izmanto sīkdatnes, arī trešo pušu sīkdatnes, lai izmantotu ārējus rīkus. Gadījumā, ja lietotājs nedod savu piekrišanu, tiek izmantotas tikai nepieciešamās sīkdatnes. Jūs jebkurā laikā varat mainīt iestatījumus savā pārlūkprogrammā. Vai jūs piekrītat visu sīkdatņu izmantošanai?

Privātuma politika