Ombre uzacis. Kā viegli izveidot šo efektu?

Ombre uzacu grims soli pa solim

Ombre - krāsas, kas pāriet no gaišas uz tumšu - ir karstākā uzacu grima tendence. Šāda ēnošanas tehnika ļauj mums izveidot dabiski izskatošas un skaistas arkas. Vai jūs zināt, kā iegūt Instagram populārākās uzacis? Turpiniet lasīt, lai uzzinātu vienkāršāko recepti - iemācieties, kā soli pa solim veikt ombre uzacu grimu.

Kas ir ombre uzacis?

Šādām uzacīm nav vienādas krāsas visā to garumā - uzacu galviņa ir gaišāka un maigāka, arka ir nedaudz tumšāka, savukārt astīte ir ļoti piesātināta. Šāda nokrāsu maiņa nodrošina ļoti dabisku grimu. Uzacis izskatās izteiksmīgas, nevis pārspīlētas vai karikatūriskas.

Ombre uzacis sader gan ar ikdienas, dienas grimu, gan īpašu gadījumu grimu. Turklāt tās der jebkuram skaistuma tipam.

Neapšaubāms ieguvums ir arī tas, ka šo efektu varam radīt, izmantojot gandrīz jebkuru uzacu grima līdzekli: uzacu zīmuli, pūderi, pildspalvu vai pomādi.

Pirms sākat uzacu grima uzklāšanu...
... atcerieties par ikdienas uzacu kopšanu un pīpēšanu, jo tās ir būtiskas, lai jebkurš grims izskatītos labi. Ja vēlaties, lai Jūsu uzacis būtu veselīgas un koptas, tās ir jābaro, izmantojot labu, barības vielām bagātu uzacu serumu. Kā papildinājumu uzacu kopšanai varat izmantot arī rīcineļļu vai argana eļļu.

Ombre uzacu grims soli pa solim

Lai gan šāds grims prasa zināmu laiku, tas nav sarežģīts. Izlasiet mūsu viegli uztveramo pamācību, kas jūs vedīs cauri katram solim. Izmantojot kvalitatīvus grima produktus un zinot trikus, jūs ātri izveidosiet dabiskas ombre uzacis.

1. SOLIS UZACU SAGATAVOŠANA

Atcerieties, ka pirms grima uzklāšanas uzacīm jābūt tīrām un sausām. Pirmais solis ir uzacis pārkaisīt ar pūderi. Šādi rīkojoties, jūs nodrošināsiet, ka jūsu grima līdzekļi paliek uz uz uzacīm, tāpēc efekts būs skaistāks un ilgāk saglabāsies.

2. SOLIS UZACU KONTŪRĒŠANA

Apakšējās uzacu līnijas uzzīmēšana ir otrais solis, un to nedrīkst izlaist - galīgais efekts ir atkarīgs no tā, vai jūs to izdarīsiet pareizi vai nepareizi. Dariet to rūpīgi, izmantojot zīmuli, pildspalvu vai pomādi, ko uzklāj ar plānu otiņu. Nepadariet to pārāk biezu, bet tai jābūt pietiekami treknai, lai parādītu uzacu galviņu un astīti.

3. POSMS AIZPILDIET UZACIS

Nākamais solis ietver krāsas uzklāšanu uz uzacīm un tukšumu aizpildīšanu uzacu lokos - ja tādi ir. Ja uzacis ir nevienmērīgas, varat uzzīmēt matiņus, izmantojot uzacu pildspalvu vai pomādi: izmantojiet ātrus triepienus ar otiņu, sekojot dabiskajai matiņu augšanai. Tas ir vienīgais veids, kā panākt, lai tās izskatītos dabiski.

4. SOLIS UZKLĀJIET KRĀSU

Lai izveidotu ombre efektu, ir nepieciešamas vismaz divas krāsas - protams, tām ir labi jāsaskan ar Jūsu uzacu krāsu. Izmantojiet uzacu grima komplektus - tie ir izgriezti šim nolūkam un parasti sastāv no vaska plus divām viena toņa krāsām - gaišas un tumšas. Uzklājiet nedaudz vaska pāri uz uzacu matiņiem, lai pūderis būtu viegli klājams. Tagad uzklājiet gaišo krāsu no uzacu galviņas līdz augstākajam punktam - arkai. Ir pienācis laiks paņemt rokās tumšāko pūderi un pakāpeniski pievienot vairāk krāsas - sāciet no arkas un virzieties uz astes pusi. Gaišajai un tumšajai krāsai ir vienmērīgi jāpāriet, kas garantē dabiski izskatīgu ombre efektu.

5. SOLIS, LAI UZACIS IZSKATĪTOS VĒL DABISKĀK

Kā nobeiguma pieskārienu iesakām izķemmēt uzacis ar spoles birstīti - īpaši uzacu galviņu un loku. Šādā veidā mīkstināsiet asās malas. Dariet to maigi un nespiediet spoli pārāk spēcīgi. Jūs vēlaties mīkstināt kontūras, nevis noslaucīt krāsu.

6. SOLIS, LAI JŪSU OMBRE UZACIS BŪTU NOTURĪGAS

Un pēdējais solis ilgnoturīgam grimam un vēl skaistākām uzacīm: nostipriniet uzacis, izmantojot caurspīdīgu uzacu želeju. Tas ļaus jums kontrolēt nepaklausīgos matiņus un iegūt vēlamo formu, kā arī ļaus tiem ilgāk noturēties uz vietas. Šāds gēls neļaus grimam noslaucīties dienas vidū. Jūsu ombre uzacu grims ir gatavs!

Ombre uzacis - tradicionālais vai permanentais grims?

Ombre uzacis ir ļoti populāra permanentā grima tehnika. Arvien vairāk sieviešu to izvēlas - profesionāls uzacu eksperts var radīt ļoti dabisku efektu, atdarinot mūsu pašu uzacis. Tas var būt līdzeklis tām, kurām ir ļoti plānas un retinātas uzacis un kuras nevēlas vai kādu iemeslu dēļ nevar tās aizpildīt katru dienu. Neatkarīgi no tā, cik jums ir gadu, jūs varat tās iegūt. Jums jāzina, ka ir dažādas tehnikas, un uzacu skaistumkopšanas speciālists noteikti palīdzēs jums izvēlēties jūsu skaistuma tipam atbilstošu tehniku. Pirms pieņemt lēmumu par uzacu permanentā grima veikšanu, iesakām noskaidrot kontrindikācijas, visas pieejamās metodes un norādes pirms un pēc kopšanas.

Raksti komentāru. Tas tiks publicēts, kad tas tiks apstiprināts moderatora puses.
Privātuma politika

Mūsu vietne izmanto sīkdatnes, arī trešo pušu sīkdatnes, lai izmantotu ārējus rīkus. Gadījumā, ja lietotājs nedod savu piekrišanu, tiek izmantotas tikai nepieciešamās sīkdatnes. Jūs jebkurā laikā varat mainīt iestatījumus savā pārlūkprogrammā. Vai jūs piekrītat visu sīkdatņu izmantošanai?

Privātuma politika