Uzacu grima tendences

/assets/uploads/2023/03/brow-make-up-trends-1.jpg

Uzacu izskats un grima tendences pastāvīgi mainās. Dažas no tām ir diezgan netipiskas. Ja jums patīk būt lietas kursā par jaunākajām skaistumkopšanas vēsmām, turpiniet lasīt - iepazīstieties ar karstākajām uzacu grima tendencēm. Vai gūsiet iedvesmu?

Drosmīgas uzacis

Šis ir bijis iekārojams izskats jau vairākas sezonas. Sievietēm patīk treknas uzacis. Mēs neesam pārsteigti - šāds grims izskatās krāšņi, izceļot sejas vaibstus un atņemot gadiem. Šāda izskata iegūšanai vislabāk noderēs uzacu pomāde - jūs varat veidot efektu visā uzacu garumā. Ar to var arī uzzīmēt dažus trūkstošos matiņus. Lai uzacis izskatītos dabiski, varat tās nedaudz izpludināt vai izveidot ēnojuma efektu. Uzacu pomādes ir ilgnoturīgas un ļoti viegli lietojamas, tāpēc mēs varam tās izmantot pat visplānākajām un visplānākajām uzacīm.

Uzacu mērcēšana

Vasara ir saistīta ar izklaidēm un koncertiem brīvā dabā. Krāsains izskats ir brīvības un prieka izpausme - to mēs varam iegūt ne tikai ar krāsainu apģērbu, bet arī ar grima palīdzību. Vai jūs zināt vienu no karstākajām vasaras pasākumu tendencēm - iegremdētas uzacis? Tas ir drosmīgi! Iegremdētas vai krāsainas uzacis, ja tās ir pareizi uzzīmētas, padara jūs burvīgu. Iespējams, tās nav labākā ideja darbam, bet festivālam vai karnevālam - kāpēc ne?! Lai iegūtu šādu izskatu, izmantojiet vai nu vienu krāsu (vislabāk uzacu krēmu), vai vairākas krāsas, lai toņi vienmērīgi mainītos. Modē ir arī krāsas uzklāšana tikai uz uz uzacu astes. Vēlams uzklāt produktus, izmantojot plānu, leņķveida birstīti. Kādu krāsu izvēlēties? Izvēlieties krāsas, kas labi sader ar jūsu ādas toni un apģērbu. Ir bezgalīgas iespējas izmēģināt. Ļaujiet iztēlei ļauties vaļu! Neaizmirstiet efektu nostiprināt ar caurspīdīgu želeju - jūs būsiet pārliecināti, ka jūsu uzacis paliks elastīgas visas vasaras ballītes laikā!

Disko uzacis

Paliksim pie krāsas un spīduma! Iegremdētas uzacis nav vienīgā svētku uzacu tendence. Arī disko uzacis ir pieprasītas. Meitenes ar spīdumiem uz uzacīm ir naktsklubos visā pasaulē! Šādu izskatu var iegūt pavisam vienkārši: uz uzacīm uzklājiet caurspīdīgu želeju un, pirms želeja nožūst, apkaisiet tās ar spīdumiem vai mirdzošu uzacu pūderi - zelta vai sudraba krāsas. Ir arī īpaši gliteru gēli, kurus vienkārši uzklāj uz uzacīm, un grims ir gatavs! Disko uzacis ļauj jums spēlēties ar grimu un nebūt pārāk nopietnai.

Grima imitācija ar microblading

Microblading stila grims ir viena no tendencēm, kas joprojām turpinās. Tā ir alternatīva sāpīgajam puspermanentajam grimam, kas ietver griezumus uz ādas un tintes ievadīšanu, lai atdarinātu mūsu pašu uzacis. Vizāžisti mums rāda, ka mēs varam iegūt līdzīgu efektu, kas vēlāk ir viegli noņemams. Tas ir iespējams, ja jums ir īpaši plāna uzacu pildspalva - precīzs uzgalis ir piesātināts ar pigmentu. To var izmantot, lai aizpildītu uzacis un maskētu nepilnības. Uzzīmētie matiņi izskatīsies kā jūsu uzacis. Laba uzacu pildspalva ir ļoti ilgi noturīga, ļoti pigmentēta un precīza. Jūs varat viegli veidot efektu. Ar to varat arī konturēt uzacis un izcelt apakšējo līniju.

Ombre uzacis

Viens no populārākajiem un krāšņākajiem uzacu izskats! Tas ļauj precīzi definēt uzacis, liekot tām izskatīties dabiski, pateicoties toņu saplūšanai. Uzacu galviņa ir gaišāka un maigāka, un tā vienmērīgi pāriet uz tumšāku un drosmīgāku krāsu ar drosmīgāko uzacu asti. Ombre uzacu grimu var viegli izveidot, izmantojot divu krāsu pomādes vai īpašu uzacu pūderi un vasku. Tas nemaz nav grūti. Tikai atcerieties izmantot kvalitatīvus produktus, jo formula un pigmentācija ir panākumu atslēga.

Viļņainas uzacis

Šis vājprātīgais izskats ir patiešām modē tīmeklī! Viļņainas uzacis noteikti ir variants mežonīgai ballītei vai karnevālam - tas nešķiet labs grims. Kā radīt šo efektu? Vispirms pārklājiet uzacis ar korektoru. Pēc tam ar uzacu pomādi vai pildspalvu uzzīmē uzacu matiņus, veidojot viļņainu līniju. Centieties uzzīmēt plānus, sīkus matiņus, lai atdarinātu savas uzacis. Lai izskats saglabātos visu ballīti, nostipriniet to, izmantojot caurspīdīgu vai krāsainu uzacu želeju.

Pūkainas uzacis

Ļoti populāras ir arī kuplas un pūkainas uzacis. Lai efektu saglabātu pēc iespējas ilgāk, izmanto uzacu ziepes vai želeju. Pūkainas uzacis ir pārņēmušas Instagram. Grima mākslinieki iesaka uzacis padarīt pūkainas visā to garumā - neaizmirstiet aizrauties! Jo pūkaināki un nekārtīgāki matiņi, jo labāk. Labāko efektu iegūsi, ja kādu laiku neveidosi pincetes. Mēģiniet tos arī ķemmēt dažādos virzienos, lai iegūtu pūkaināku un kuplāku izskatu.

Ķemmēšana atpakaļ

Pūkainās uzacis bija iedvesma tā sauktajām atliektajām uzacīm - tās ātri vien ieviesās! Atgriežot matiņus pretēji to dabiskajam augšanas virzienam, jūs veidojat to apjomu. Viss, kas jums nepieciešams, ir kvalitatīva uzacu birstīte un veidošanas ziepes. Noderīgs ir arī labs uzacu fiksācijas gēls. Jūs varat arī piešķirt nedaudz krāsas, piemēram, ar uzacu pūderi. Jūsu uzacis kļūs pilnīgākas un nedaudz trīsdimensiju. Kā nobeiguma pieskārienu varat aizpildīt uzacis, izmantojot uzacu pildspalvu, vai noteikt apakšējo līniju. Salīdzinot ar pūkainajām uzacīm, izplūktas uzacis ir vairāk paceltas un pilnīgākas, un tās var būt krāsainas, savukārt pūkainās uzacis ir maigākas un dabiskākas.

Bez uzacu grima

Šī tendence ir pretstats biezām un izteiksmīgām uzacīm. Populāra ir arī uzacu izgaismošana, lai tās būtu tik tikko redzamas. Bez uzacu grima tendence koncentrējas uz acu un skropstu izcelšanu. Tomēr, lai izvēlētos uzacu neatgriezenisku balināšanu, ir nepieciešama liela drosme. Vizāžisti popularitāti piešķir drošākai iespējai - uzklāt grimu, nevis balinātāju. Uz uzacīm jāuzklāj nude konsīleris un tās jāizķemmē. Dažreiz būs nepieciešams uzklāt vairāk nekā vienu pārklājumu. Tas ir atkarīgs no jūsu uzacu krāsas un biezuma.

Taisnas uzacis

Tas ir modē TikTok. Taisnas uzacis ātri iedzīvojās - tās liek mums izskatīties drosmīgākām, vienlaikus slaidinot sejas iezīmes. Šī tendence ir grima un veidošanas kombinācija - iespējams, ka būs nepieciešams noplūkt matiņus, lai atbrīvotos no dabiskās izliektās formas. Iespējams, ka būs nepieciešams arī uzvilkt dažus matiņus, lai izveidotu taisnu līniju. Šim nolūkam ir paredzēta uzacu pomāde, zīmulis vai pildspalva. Grima mākslinieki sola, ka šis grims rada sejas liftinga efektu!

Raksti komentāru. Tas tiks publicēts, kad tas tiks apstiprināts moderatora puses.
Privātuma politika

Mūsu vietne izmanto sīkdatnes, arī trešo pušu sīkdatnes, lai izmantotu ārējus rīkus. Gadījumā, ja lietotājs nedod savu piekrišanu, tiek izmantotas tikai nepieciešamās sīkdatnes. Jūs jebkurā laikā varat mainīt iestatījumus savā pārlūkprogrammā. Vai jūs piekrītat visu sīkdatņu izmantošanai?

Privātuma politika