Uzacu tendences un stili

Uzacu grims ir labi jāsagatavo. Kā veidot uzacis, lai tās izskatītos vislabāk? Vai jūs zināt jaunākās uzacu veidošanas tendences? Pārbaudiet karstākās un šokējošākās no tām! Kuru stilu izvēlēsieties jūs?

"Nepiespiestas" uzacis

Cilvēkus visā pasaulē fascinē lietas, kas ir dabiskas, piemēram, kosmētika vai augu izcelsmes matu krāsas bez ķīmiskām vielām. Šī tendence parādās arī tad, kad mēs lasām par uzacu veidošanas veidiem. Jau kādu laiku "Undone" uzacis ir ārkārtīgi populāras, un to cilvēku skaits, kas iecienījuši šo stilu, joprojām pieaug. Kā iegūt šādu izskatu? Nu... atstājiet uzacis tādas, kādas tās ir! Neplūciet tās, neapgrieziet, nekrāsojiet, nekrāsojiet un neveidojiet to stilu. Lai tās augtu un kļūtu kuplākas, varat izmēģināt uzacu serumu, kas dažu nedēļu laikā ļaus izaugt spēcīgākiem un biezākiem matiņiem.

Tievās uzacis no 90. gadiem

Pagājušā gadsimta deviņdesmitajos gados sievietes uzacis ne tuvu neatgādināja mūsdienu neveidotās uzacis. Bija vēlamas ļoti plānas, pārlieku izplūktas, tā sauktās tievās uzacis! Lai tās pamanītu, vajadzēja pieiet ļoti tuvu, lai tās pamanītu. Gadu gaitā sievietes mīlēja noplūkt matiņus, veidojot tikko redzamas arkas. Diemžēl šāds izskats daudziem nepatika. Sliktākais ir tas, ka uzacis pēc gadiem ilgas pārspīlēšanas vairs neataug. Tagad izskatās, ka tievās uzacis atgriežas, taču "atjauninātā" versijā - plānas arkas ir piemērotas sejas formai un veidotas ar uzacu ziepēm vai želeju.

Uzacu šķēlums

Neparastas un šokējošas uzacu tendences drosmīgajiem: daļa uzacu tiek noskūta, atstājot šķēlumu. Tas noteikti ir diezgan drosmīgs stils, un tas nav nekas jauns - tas bija populārs astoņdesmitajos un deviņdesmitajos gados, to nēsāja Big Daddy Kane, Kris Kross un Vanilla Ice u.c. Šodien tas vairs nav tikai hiphopa zvaigžņu vai fanu darinājums. Uzacu šķēlums ir modē Instagram, un pat uzacu mākslinieki zvērušies par šo izskatu. Rihanna ir viena no slavenībām, kuras apbūra šis stils. Mūsdienās mums nav nepieciešams trimmeris vai skuveklis, lai iegūtu uzacu šķēlumu - mēs varam izmantot pilnībā nosedzošu grimu.

Taisnas uzacis

Arī šī tendence ir diezgan drosmīga: jūs veidojat uzacis tā, lai tās būtu plakanas un taisnas. Lai radītu šādu izskatu, jums būs nepieciešams noplūkt matiņus no uzacu astes. Taisnas uzacis var izskatīties satriecoši, un jums nav nepieciešams pīpēt matiņus, lai pārbaudītu, vai tie ir piemēroti jūsu sejai - varat izmēģināt izskatu, maskējot astīti ar grimu, precīzāk, korektoru. Ja efekts jums patīk, tad varat paņemt rokās pinceti un izveidot taisnas uzacis. Viss, kas jums nepieciešams, ir viens rīks: precīza pincete ar slīpu galu.

Spalvotas uzacis

Spalvotas uzacis ir liels hits, un jums patiks, ja jūsu uzacis ir biezas un kuplas. Šo izskatu varat viegli izveidot mājās. Jums tikai viegli jāapgriež matiņi, izmantojot speciālu uzacu apgriešanas trimmeri ar garu asmeni. Izķemmējiet uzacis uz augšu un apgrieziet matiņus, kas ir garāki un izceļas. Tādējādi jūs iegūsiet glītas un biezas arkas. Ja vēlaties saglabāt uzacis ar spalvām ilgāk - izmēģiniet laminēšanas komplektu, kas notur matiņus daudzu nedēļu garumā.

Geolift uzacis

Geolift ir viens no jaunajiem stiliem, kas ir līdzīgs spalvainajām uzacīm. Šeit uzacu sākums un arka ir pilnīgāka un pūkaināka, bet astīte ir sašaurināta, skaidri definēta, asāka. Šis stils sniedz mums pilnīgumu, bet arī patīkamu uzacu pacelšanu. Tā seja izskatās atpūtināta un acis šķiet lielākas.

Netipiska uzacu forma

Uzacu grima mākslinieki un eksperti nāk klajā ar arvien neparastākām un šokējošām idejām. Viņi nebaidās eksperimentēt un aizrauties. Starp uzacu stiliem, kas pārņēmuši sociālos medijus un modes skates, ir arī zivs astes uzacis, kas izskatās kā īsta zivs aste, savukārt viļņainās uzacis šūpojas Instagram.

Raksti komentāru. Tas tiks publicēts, kad tas tiks apstiprināts moderatora puses.
Privātuma politika

Mūsu vietne izmanto sīkdatnes, arī trešo pušu sīkdatnes, lai izmantotu ārējus rīkus. Gadījumā, ja lietotājs nedod savu piekrišanu, tiek izmantotas tikai nepieciešamās sīkdatnes. Jūs jebkurā laikā varat mainīt iestatījumus savā pārlūkprogrammā. Vai jūs piekrītat visu sīkdatņu izmantošanai?

Privātuma politika