Uzacu grima triki

kā krāsot uzacis

Uzacu definīcija ir būtisks grima elements. Vai jums dažkārt ir grūti uzacis uzkrāsot? Apskatiet labākos trikus, kas ļaus jums viegli iegūt pasakainas uzacis. Turpiniet lasīt, lai uzzinātu glābjošos uzacu grima paņēmienus, kurus izmanto arī grima mākslinieki.

Ikdienas uzacu kopšana - skaistu uzacu grima noslēpums

Pirms domājat par uzacu veidošanu un krāšņākā grima uzklāšanu, pārliecinieties, ka labi kopjat uzacu matiņus. Jo veselīgāki matiņi, jo skaistāk tie izskatās. Ja tie ir stipri, biezi un labi kopti, tad varat rēķināties ar nevainojamu grimu, ko nav iespējams panākt ar retām, raupjām uzacīm.

Ko lietot, lai iegūtu veselīgākus un labākus uzacu matiņus? Bez šaubām, visefektīvākais ir uzacu serums - lietojiet to regulāri katru dienu pirms miega. Jūsu uzacis drīz kļūs skaistākas!

Labākie grima triki, lai uzacis būtu gludas

Nevainojams uzacu grims nav lieta, kas nāk no nekurienes - lai panāktu vislabāko efektu, ir jāzina, kā to uzklāt, turklāt tam nav jāpieliek daudz pūļu.

# 1 Pirms uzacu uzklāšanas uzacis jāpulvero ar pūderi

Šis triks noderēs visiem, kuru uzacīm trūkst apjoma vai kuriem ir taukaina āda. Uz uzacu matiņus uzklājiet caurspīdīgu bambusa, minerālu vai rīsu pūderi - tas nodrošinās matētu izskatu un absorbēs lieko eļļu. Tas nozīmē ilgāku grima kalpošanas ilgumu - kosmētikas līdzekļi neizsmērēsies.

#2 Iegādājieties slīpu birstīti

Vai jūs zināt, ka vizāžisti, veicot savu darbu, neiztiktu bez plānas, leņķveida birstītes? Ar šādu vienkāršu rīku jūs varat izveidot gan treknas, gan plānas līnijas. Plānākā birstītes daļa ļaus jums precīzi aizpildīt uzacis, lai iegūtu dabiski skaistus, nevainojamus, skaistus lokus. Izvēlieties kvalitatīvus piederumus, kas ļaus imitēt dabiskos matiņus. Jūs varat izmantot leņķveida birstīti uzacu pomādes, pūderu un vasku uzklāšanai, kā arī citu grima līdzekļu sapludināšanai.

#3 Pēc grima uzklāšanas izķemmējiet uzacis ar birstīti.

Kad jūs aizpildāt uzacis, uzacis, iespējams, netiek uzpildītas vienmērīgi. Kā to vienmērīgi sadalīt pa uzacīm? Viss, kas jums nepieciešams, ir parocīgs spolītis, kas ļaus mīkstināt asās malas un nodrošināt vienmērīgu pārklājumu.

#4 Īpaši ātrs uzacu grima triks

Runājot par birstītēm, lūk, hakts, ar kuru jūs acumirklī iegūsiet skaistas uzacis! Tas ir pasaulē ātrākais veids, kā uzacis uzzīmēt, - jums ir nepieciešams spoliņš un bēšas vai brūnas krāsas uzacu zīmulis. Uzspiediet nelielu produkta daudzumu uz spoles un izstiepiet uzacis ar otiņu. Šādā veidā jūs ātri tos definēsiet un veidosiet.

#5 Izvairieties no asām malām

Atcerieties, ka augšējo uzacu līnijai jābūt maigai un jāizvairās no asām kontūrām. Ja veidosiet spēcīgas un drosmīgas līnijas, tad galu galā varat izskatīties kā karikatūrists, kas noteikti nav vēlamais stils.

#6 Piešķiriet uzacīm papildu izteiksmi

Grima mākslinieki jau gadiem ilgi izmanto šo triku: izmantojiet nude krāsas uzacu/acu zīmuli vai korektoru un izlīdziniet to zem apakšējās uzacu līnijas - augšējā līnija būs maiga un dabiska, bet apakšējā līnija - vienmērīga un precīza. Tas piešķir dabisku izliekumu, pievelk uzacis un liek visai sejai izskatīties svaigai un atpūtinātai.

#7 Pielabojiet uzacis, izmantojot uzacu želeju

Pat vislabākie grima līdzekļi būs bezjēdzīgi, ja jūsu uzacis būs nekārtīgas un nesakoptas. Lai izveidotu perfektu formu un padarītu to noturīgu, jums ir nepieciešams caurspīdīgs vai tonēts uzacu gels. Tā ir lieliska ideja nepaklausīgu matiņu pieradināšanai. Kvalitatīvs gēls veidos un saglabās biezāko un kuplāko uzacu formu.

#8 Izvēlieties pareizās krāsas

Kvalitatīvu produktu izvēle nav vienīgais noslēpums, ko uzacu meistari ir sarūpējuši - arī krāsām ir nozīme. Vai zinājāt, ka jums ir nepieciešami vismaz divi toņi, ja vēlaties precīzu grimu? Piemēram, lai aizpildītu retās uzacis, varat izmantot auksta toņa uzacu pūderi, marķieri vai zīmuli, bet pēc tam jums vajadzētu ķerties pie gaišākas krāsas, lai izvairītos no smagiem, pārāk trekniem lokiem. Ar dažām krāsām var izveidot dabiski izskatīgu ombre efektu: sāciet ar gaišu pūderi un pakāpeniski pievienojiet tumšākus toņus.

#9 Pārliecinieties par līdzsvaru

Ja vēlaties nevainojamu uzacu izskatu, pārliecinieties, ka uzacis sader ar citiem grima elementiem. Ja izvēlaties drosmīgu dūmakainu acu toni, tad arī uzacis ir drosmīgas. Dienas grimam labāk piemērots maigāks efekts. Harmonija ir perfekta grima atslēga.

#10 Izvairieties no uzacu trafaretiem

Uzacu trafarets šķiet visvienkāršākais veids, kā iegūt vēlamo uzacu formu, tomēr jāatceras, ka tie nav piemēroti jūsu unikālajām sejas iezīmēm. Mēs visi atšķiramies pēc sejas formas, acu formas, acu iekšējiem un ārējiem kaktiņiem, attāluma starp aci un degunu utt. Tāpēc mēs iesakām uzacu kartēšanu, nevis trafaretus - jūs izveidosiet skaistāko uzacu formu, kas atbilst jūsu sejas formai.

 

Raksti komentāru. Tas tiks publicēts, kad tas tiks apstiprināts moderatora puses.
Privātuma politika

Mūsu vietne izmanto sīkdatnes, arī trešo pušu sīkdatnes, lai izmantotu ārējus rīkus. Gadījumā, ja lietotājs nedod savu piekrišanu, tiek izmantotas tikai nepieciešamās sīkdatnes. Jūs jebkurā laikā varat mainīt iestatījumus savā pārlūkprogrammā. Vai jūs piekrītat visu sīkdatņu izmantošanai?

Privātuma politika