Rēti apvidi uzacu daļā: Kā tos labot?

Kā viegli aizpildīt uzacis?

Vai jūsu uzacis ir dabiski blīvas un kuplas, bet pēdējā laikā ir sākušas plānināties? Vai uzacu lokos ir spraugas? Plankumainas uzacis noteikti ir nevēlama skaistuma nepilnība, kas nepiešķir pievilcību. Par laimi, ir veidi, kā tās maskēt - vai nu ar grima palīdzību, vai ar invazīvākām procedūrām. Turpiniet lasīt, lai uzzinātu, kā paslēpt uzacu spraugas.

Plankumainas uzacis - cēloņi

Uzacu spraugām ir daudzi iemesli - tās pastiprinās dažādu iemeslu dēļ. Visbiežāk sastopamie iemesli ir stress, neatbilstoša uzacu kopšana vai medikamenti. Ekstrēmos gadījumos uzacu izkrišanu izraisa veselības stāvokļi: diabēts, vairogdziedzera vai aknu darbības traucējumi, diskoīdā sarkanā vilkēde, tauku dermatīts, austrumu iekaisums u. c. Brūces uzacīs var būt arī sēnīšu infekciju vai parazītu, piemēram, ērču, kas barojas ar atmirušajām ādas šūnām, rezultāts. Arī matu, tostarp uzacu, stāvoklis pasliktinās, jo trūkst vitamīnu un citu svarīgu elementu, kas baro audus un matu folikulus. Kas izraisa uzacu retināšanos?

PIEZĪME!
Atcerieties, ka matu izkrišana ir dabiska parādība - tas ir viens no matu dzīves cikla posmiem. Tomēr ir pienācis laiks rīkoties, kad uzacis sāk plānēt: apmeklējiet ārstu, lai veiktu pārbaudi, nostipriniet uzacu matiņus un nomaskējiet nepilnības, izmantojot kvalitatīvu kosmētiku.

Kā aizpildīt retinātas uzacu zonas?

Par laimi, ir vienkārši veidi, kā maskēt un aizpildīt retās vietas. Viss, kas jums nepieciešams, ir kvalitatīvs grims. Protams, varat izmantot arī modernākas metodes, kas pieejamas uzacu salonos. Turpiniet lasīt, lai uzzinātu, kā tikt galā ar nevienmērīgām, plānām uzacīm.

Kā viegli aizpildīt uzacis?

Uzacu grima uzklāšana ir acīmredzamākais un vismazāk invazīvais veids, kā tikt galā ar retām uzacīm. Kā uzacis, kurām ir spraugas? Lūk, ceļvedis, kā viegli aizpildīt plānas uzacis.

1. KĀRTĀJUMS Uzacis izspiediet, ja nepieciešams, ar pincetes palīdzību.

Pārbaudiet, vai jūsu uzacīm ir vēlamā forma un vai ir nepieciešama pincēšana. Notīriet uzacu zonu, nosusiniet to un izķemmējiet matiņus ar spolīti, lai parādītu tiem vēlamo virzienu.

2. KĀRTĪBA Izveidojiet bāzi grima līdzekļiem

Ja esat izvēlējusies uzacu pūderi, uzklājiet vasku/primeri, kas derētu kopā ar komplektu. Šādi rīkojoties, jūs nodrošināsiet, ka pūderi pieķeras pie uzacīm un saglabājas ilgi, turklāt krāsas paliks intensīvākas. Ja izmantojat uzacu zīmuli vai marķieri, tad sagatavojiet uzacis, uzklājot nelielu daudzumu šķidrā korektora - tas atvieglos grima uzklāšanu un pagarinās tā ilgmūžību.

3. KĀRTA Definējiet uzacis

Izmantojiet uzacu zīmuli, zīmuli vai pomādi un viegli konturējiet uzacu kontūras, veidojot sapņu formu. Atcerieties, ka apakšējai līnijai jābūt treknākai.

4. KĀRTĪBA Zīmējiet atsevišķus matiņus

Tagad varat pāriet pie matiņiem līdzīgu triepienu zīmēšanas retajās vietās. Šim nolūkam lieliski noderēs īpašs uzacu marķieris. Tas rada efektu, kas imitē microblading tehniku. Nanobrow Microblading Pen ir precīzs un ļoti pigmentēts, nodrošinot ilgnoturīgu efektu. Uzacīm ir intensīva krāsa, bet tās izskatās ļoti dabiski. Ar pildspalvu jūs varat viegli padarīt uzacis daudz biezākas. Zīmējiet līnijas tur, kur redzat spraugas, un pārliecinieties, ka tās iet tajā pašā virzienā, kur jūsu matiņi.

5. PĒCIS Aizpildiet uzacis

Laiks uzklāt grimu uz visām uzacīm - izmantojiet pūderi, zīmuli vai pomādi un aizpildiet arkas. Neaizmirstiet, ka uzacu sākumu vajadzētu saglabāt gaišāku, bet uzacu astē piešķirt vairāk krāsas. Izmantojot divas krāsas Nanobrow uzacu pūdera komplektā, varat izveidot skaistus ombre efektus. Tās viegli sajaucas, nodrošinot vienmērīgu toņu pāreju no gaišā uz tumšāko.

6. SOLIS Kontūru mīkstināšana

Lai uzacis izskatītos dabiski, varat darīt ko vairāk nekā tikai sajaukt krāsas - izplūciet uzacis, lai mīkstinātu uzacu augšējo līniju un atbrīvotos no asām malām, kas, iespējams, rada dusmīgu izskatu. Ja starp krāsām ir redzama līnija, tad jums tā jāsajauc un jāpārliecinās, ka ir vienmērīga nokrāsu pāreja.

7. KĀRTĪBA Lai skaistās uzacis būtu noturīgas

Visbeidzot, iegādājieties uzacu noteicošo želeju, caurspīdīgu vai tonētu. Uzklājiet to uz uzacīm un izķemmējiet tās, saglabājot vēlamo virzienu. Želeja saglabās tās nevainojamu izskatu daudzu stundu garumā, kā arī piešķirs tām biezāku izskatu, piešķirot pilnīgumu.

Uzacu pieaudzēšana: kas tie ir?

Ja jums nepatīk vai nevēlaties katru dienu aizpildīt uzacis, varat izmēģināt neparastu iespēju, kas ietver mākslīgu uzacu matiņu uzlikšanu retās starpās. Tas noder tiem, kam ir dabiski plānas uzacis un kas vēlas sabiezināt arkas un maskēt spraugas vai rētas vietas uzacu zonā.

Tas ir vienkāršs paņēmiens: mazie mākslīgie matiņi tiek piestiprināti pie jūsu uzacīm un paliek neskarti 2 līdz 3 nedēļas. Pēc tam jums ir nepieciešams saņemt citu papildinājumu. Mākslīgo pieaudzētāju nēsāšanas laikā ir jāizvairās no eļļām bagātiem produktiem vai pieskaršanās uzacīm.

Puspermanenta uzacu tonēšana: henna

Ja atšķirības nav lielas, varat tās maskēt, tonējot uzacis. Šim nolūkam ir paredzēta hennas pulveris, jo tas iekrāso gan matiņus, gan ādu - uzacis izskatās pilnīgākas un visas spraugas ir paslēptas. Henna ļauj priecāties par perfektām uzacīm daudzu nedēļu garumā, taču jums jāzina, ka tā no uzacīm izbalē ātrāk nekā no galvas matiņiem, tāpēc to būs nepieciešams veikt biežāk.

Pastāvīgās iespējas: uzacu tetovējums

Šis līdzeklis nevienmērīgu uzacu ārstēšanai sniedz visilgāk noturīgu efektu. Uzacu tetovējums var saglabāties 3 gadus vai ilgāk. Tā rezultātā uzacis izskatās biezākas un tiek izveidota vēlamā uzacu forma. Pastāvīgais grims ietver matiņiem līdzīgu līniju tetovēšanu un smalku ēnojumu, lai aizklātu nepilnības un padarītu uzacis veidotas. Ir daudz uzacu tetovējumu piekritēju un pretinieku. Šai metodei ir daudz kontrindikāciju, un pirms tās veikšanas ir labi zināt tās plusus un mīnusus, jo efekts saglabājas gadiem ilgi.

Bez šaubām, vecais labais grims ir vismazāk invazīvais un vienkāršākais veids, kā sabiezināt uzacis un maskēt retās vietas. Viss, kas jums nepieciešams, ir nedaudz laika, minimālas pūles un kvalitatīvi grima līdzekļi - perfektas uzacis ir jūsu sasniedzamā attālumā!

 

Raksti komentāru. Tas tiks publicēts, kad tas tiks apstiprināts moderatora puses.
Privātuma politika

Mūsu vietne izmanto sīkdatnes, arī trešo pušu sīkdatnes, lai izmantotu ārējus rīkus. Gadījumā, ja lietotājs nedod savu piekrišanu, tiek izmantotas tikai nepieciešamās sīkdatnes. Jūs jebkurā laikā varat mainīt iestatījumus savā pārlūkprogrammā. Vai jūs piekrītat visu sīkdatņu izmantošanai?

Privātuma politika