Uzacu veidošana soli pa solim. Pincete, diegi vai vasks?

Kā pielāgot uzacis sejas formai?

Kā nopulēt uzacis, lai tās izskatītos modernas, bet arī atbilstu jūsu sejas iezīmēm un formai? Kā to darīt un kādu metodi izvēlēties, lai nesabruktu? Vai uzacu veidošanai labāk izvēlēties pincetes, diegu vai varbūt vasku? Lūk, mūsu rokasgrāmata par uzacu veidošanu un veidošanu!

Uzacu veidošana - kā to darīt pareizi?

Lai pareizi veidotu uzacis, ir jāievēro daži noteikumi, kas nodrošinās, ka jūsu uzacu arkas izskatās nevainojami un jūs varat izvairīties no skaistumkopšanas neveiksmēm. Pirmkārt, atcerieties, ka nevajadzētu likvidēt nokaltušos uzacu matiņus tikai zem apakšējās uzacu līnijas. Plēsiet tikai atsevišķus matiņus, kas aug virs augšējās uzacu līnijas. Tomēr atcerieties, ka nedrīkst izjaukt savu dabisko uzacu formu. Pārmērīga augšējās uzacu līnijas noplūkšana var radīt nepareizas proporcijas, uzacu asimetriju un uzacu neatbilstību jūsu sejas formai. Diemžēl kļūdas, kas pieļautas, veidojot augšējo uzacu līniju, vēlāk ir grūti labot.

Biezas uzacis izskatās lieliski un piešķir sejai jauneklīgu izskatu, bet kuplas uzacis vai baisās vienkrāsainās uzacis vairs neizskatās pievilcīgi, jo tās liek izskatīties pastāvīgi dusmīgiem. Arī 90. gados ļoti modē bijušās tievās uzacis nedara jūsu sejai nekādu labumu. Vāju uzacu tendence jau sen vairs nav aktuāla, jo tās gandrīz nevienam nederēja. Mūsdienās aktuālas ir dabiski veidotas un glītas arkas, kas atbilst jūsu sejas formai. Kā pareizi veidot uzacis? Vislabākais veids ir atstāt uzacis dabiskas un skaisti definētas. Vislabāk ir censties saglabāt to sākotnējo formu, tikai maigi definējot to pareizo kontūru.

Kā pielāgot uzacis sejas formai?

Svarīgi, lai uzacis atbilstu jūsu sejas formai - tikai tad tās var izskatīties patiesi nevainojami. Tāpēc nepakļaujieties pastāvīgi mainīgajām uzacu tendencēm. Jūsu uzacīm jāatbilst jums, nevis jaunākajām tendencēm. Kā panākt perfektu uzacu formu, kas glaimotu jūsu sejas formai un maskētu nepilnības?

Kā noplūkt uzacis: pašrocīgi vai pie kosmetologa?

Parasti jūs varat diezgan viegli noplūkt uzacis paši, taču jāatceras, ka no kļūdām ir grūti izvairīties. Ja uzacis noplūksiet nekvalitatīvi, varat izjaukt sejas proporcijas un radīt karikatūrisku izskatu. Pārmērīgi noplūktas uzacis ir īsts murgs, jo tās padara jūsu seju pastāvīgi neizprotamu. Ja jums ir grūtības pareizi noteikt uzacis, dariet to ar profesionāla kosmētiķa palīdzību. Viņa piešķirs jūsu uzacīm ideālas proporcijas. Pēc tam būs vieglāk uzturēt pareizu uzacu formu - jums tikai būs jāizplēš atsevišķi, ataugoši bārkstiņi.

Uzacu noplūkšana - ieguldiet līdzekļus labā pincešu pārī

Kā viegli noplūkt uzacis mājās? Vispirms izvēlieties labu pinceti! Jūsu izvēlei nevajadzētu būt nejaušai. Tās galiem jābūt asiem, un malām ir ideāli jāsaskaras, lai tās satvertu katru matiņu, pat visīsākos. Labai pincetei ir ergonomiska forma, tā nav pārāk liela, lai labi pieguļ rokai. Matēts pārklājums darbojas labāk, lai novērstu to izslīdēšanu procedūras laikā. Biezas pincetes ir grūti satvert un izraut uzacu matiņus, bieži vien tās saspiež ādu, kas var izraisīt spēcīgu kairinājumu. Satveriet matiņus starp galiņiem un izrauciet tos ar stingru un enerģisku kustību. Ja neesat pārliecināts, vai matiņu vajadzētu izņemt vai atstāt, vislabāk to vienkārši atstāt, lai izvairītos no problēmu ar retām uzacīm. Centieties, lai uzacis beigās vienmērīgi sašaurinātos - astītei jābūt nenoteikti plānai un smailiņveidīgai.

Pincete. Kā pareizi noplūkt uzacis?

Uzacu noplūkšana ir viena no visbiežāk veiktajām procedūrām, ko varat veikt paši. Kā noplūkt uzacis mājas apstākļos, lai tās izskatītos glītas un veidotas un atbilstu jūsu sejas formai? Pastāv metode, kā noteikt pareizas uzacu proporcijas. Jums būs nepieciešams plāns un garš kociņš - šo uzdevumu var paveikt arī ar zīmuli vai grima birstīti.
Novietojiet nūjiņu uz deguna sāniem un turiet to leņķī pret acs iekšējo kaktiņu. Tā nedrīkst atrasties virs acs zonas. Vieta, kur nūjiņas mala pieskaras uzacu līnijai, ir uzacu sākums, un tas ir sākuma punkts. Pēc tam turiet nūjiņu deguna sānos, taisni uz augšu virs acs, un vietā, kur nūjiņa pieskaras uzacs kaulam, ir jūsu arka. Visbeidzot novietojiet nūjiņu uz deguna malas un pielīdziniet to acs ārējam stūrītim, lai atrastu uzacs beigas.

Uzacu raušana soli pa solim

Kā noplūkt uzacis, lai izvairītos no skaistumkopšanas neveiksmēm? Iepazīstieties ar mūsu pamācību soli pa solim, kā lietot pinceti.

1. Notīriet ādu - Jūsu sejai un uzacu zonai jābūt tīrai un attaukotai. Uzacis vislabāk noplūkt pēc vannas, kad āda ir mīkstāka - tas būs mazāk sāpīgi. Atcerieties: noplūciet uzacis dienas gaismā, vēlams pie loga, un izmantojiet palielināmo spoguli.

2. Izķemmējiet uzacis ar speciālu ķemmiņu vai, vēlams, ar mīkstu spolīti. Izķemmējiet matiņus virzienā uz augšu, virzienā uz templiem.

3. Nosakiet uzacu sākumu, loku un beigas un konturējiet uzacis ar nude zīmuli. Tas ļaus jums pārbaudīt, kā jūsu uzacis izskatīsies pēc procedūras. Ja jums tās šķiet pārāk šauras vai pārāk biezas - noslaukiet kontūru un atkārtojiet to, līdz iegūsiet savu sapņu izskatu.

4. Tagad ķerieties pie pincetes. Ar stingru kustību izraujiet matiņus, sekojot to augšanas virzienam. Sāpes varat mazināt, tieši pirms procedūras uz ādas uzliekot ledus kubiņu. Neaizmirstiet noplūkt tikai apakšējo uzacu līniju. Jūs varat noņemt tikai tos matiņus, kas atrodas virs augšējās līnijas.

5. Atcerieties saglabāt pareizu uzacu simetriju. Runājot par noplūkšanu, mazāk ir vairāk - ja matiņš aug iezīmētās formas iekšpusē un jūs neesat pārliecināts, vai to noņemt, - labāk to atstāt tā, kā tas ir. Vajadzības gadījumā labāk veikt pieskārienus pēc procedūras, nekā pakļaut sevi problēmai ar retām uzacīm. Varat izraut matiņus pārmaiņus, vienu reizi no vienas un otru reizi no otras uzacs - lai tās izskatītos pilnīgi simetriskas.

6. Atkāpieties no mazā spoguļa un paskatieties uz sevi lielajā spogulī: jūsu uzacīm jābūt redzamām rokas stiepiena attālumā tā priekšā. Nesteidzieties, saglabājiet mērenību un atcerieties saglabāt pareizu simetriju, lai nodrošinātu veiksmīgu noplūšanu.

Kā noplūkt uzacis bez pincetes?

  • Diegu vītne

Vai zinājāt, ka uzacu noplēšana ar pinceti nav vienīgais iespējamais paņēmiens? Āzijas iedzīvotāji jau gadsimtiem ilgi ir izmantojuši vienkāršu kokvilnas diegu, lai noplūktu matiņus. Šo tehniku sauc par diegu siešanu. Kā noplūkt uzacis ar diegu?

Iegūstiet apmēram 40 cm garu diegu un pārlociet to uz pusēm. Galus sasieniet tā, lai tie veidotu cilpu, pēc tam izvelciet cauri tai abu roku pirkstus. Savelciet diegu tā, lai vidū veidotos pinums. Turot diegu abās rokās, pārmaiņus pārvelciet pinumu vienu reizi uz vienu pusi un vienu reizi uz otru. Tad matiņi nokļūst starp pavedieniem, kurus satver un izrauj kopā ar folikulu. Uzacu izciršanai ar diegu ir nepieciešama prakse, bet, kad to apgūsiet, jūs sapratīsiet, ka tā ir visātrākā un visprecīzākā metode uzacu matiņu noņemšanai!

  • Vaskošana ar vaska palīdzību

Vaksācija ir populāra uzacu epilācijas metode, ko piedāvā gandrīz visi skaistumkopšanas saloni.

Tā ir populāra, jo tā ir vismazāk sāpīga un ļoti ātra epilācijas noņemšanas metode. Ataugošie matiņi tiek vienkārši izrauti uzreiz, ar vienu ātru triepienu. Tomēr šo metodi nav ieteicams izmantot mājas apstākļos. Tas ir tāpēc, ka ir nepieciešams atbilstošs aprīkojums, sagatavošanās un zināšanas par tehniku. Uzacu vaskam jābūt pareizā temperatūrā un konsistencē, lai izvilktu matiņus. Bez prasmēm un pieredzes diemžēl ir viegli apdedzināt maigo ādu ap acīm.

Apsārtums pēc uzacu noplūkšanas. Kā no tā atbrīvoties?

Pēc uzacu noplūkšanas var parādīties apsārtums un neliels pietūkums. Šis normālais simptoms samērā ātri izzūd. Ja vēlaties mazināt šīs sekas, uz uzacīm uzlieciet aukstu kompresi: ietiniet pāris ledus gabaliņus salvetē vai atdzesējiet nefrīta sejas rullīti ledusskapī, pēc tam viegli piespiediet to pie ādas. Ja kairinājums saglabājas, ieeļļojiet iekaisušo vietu ar pantenola vai alantoīna ziedi.

Biežāk pieļautās kļūdas uzacu noplēšanā

Pārāk biezas vai pārāk plānas uzacis. Tā ir bieži sastopama kļūda, kuras rezultātā veidojas pārlieku noplūktas uzacu astes, kas izjauc pareizās sejas proporcijas.

Ļoti plānas uzacis - tas bija 90. gadu bieds. Par laimi, mūsdienās līdz galam noplūktas uzacis vairs nav modē, lai gan dažas sievietes joprojām šādi veido uzacis. Diemžēl tās nedara sejai nekādu labumu, un to definēšana ar tumšu uzacu zīmuli rada karikatūrisku izskatu.

UNIBROW - tas, ka Frida Kahlo to darīja, nenozīmē, ka arī jūs varat izskatīties šādi. Unibrow jūsu izskatam nedara nekādu labumu, jo tā liek jums izskatīties dusmīgiem un padara jūsu sejas iezīmes asākas.

Pārlieku izplūkta iekšējās uzacs mala - pārmērīgi izplūkta vieta starp uzacīm rada disproporciju starp degunu, acs kaktiņu un uzacu loku. Šī kļūda bieži tiek pieļauta, veicot pietuvinājumu pēc noplūkšanas. Dažkārt var aiziet par daudz un nejauši panākt pastāvīgi samulsuša skatiena efektu.

Palīdzība, es pārspīlēju ar uzacu noplūšanu!

Tā gadās pat tiem, kas jau ir ieguvuši pieredzi uzacu noplēšanā. Dažkārt steigas vai nepacietības dēļ mēs izraujam par 2 vai 3 matiņiem par daudz un uzacīs izveidojam retinātas zonas, kas diemžēl nedara mums nekādu labumu. Ko tad darīt? Kā panākt, lai uzacis ataug ātrāk? Šai problēmai ir risinājums - vienkārši iegādājieties labu uzacu serumu, piemēram, Nanobrow. Regulāri lietojot, tas liek matiņiem ataugt acumirklī, turklāt kondicionē, baro un stiprina tos no pašām saknēm. Nanobrow serums ir ātrs un lielisks paņēmiens skaistām un biezām uzacīm, kuras varat veidot pēc savām vēlmēm!

Tomēr, pirms uzacis ataugušas, varat ar grimu maskēt nepilnības! Meklējiet labus uzacu grima produktus, piemēram, precīzu zīmuli, zīmuli vai pomādi, kas ļauj precīzi aizpildīt uzacis. Pateicoties tam, jūs pat nepamanīsiet, kad jūsu uzacu matiņi ataugs un kļūs veselīgi, skaisti un stipri!

 

Raksti komentāru. Tas tiks publicēts, kad tas tiks apstiprināts moderatora puses.
Privātuma politika

Mūsu vietne izmanto sīkdatnes, arī trešo pušu sīkdatnes, lai izmantotu ārējus rīkus. Gadījumā, ja lietotājs nedod savu piekrišanu, tiek izmantotas tikai nepieciešamās sīkdatnes. Jūs jebkurā laikā varat mainīt iestatījumus savā pārlūkprogrammā. Vai jūs piekrītat visu sīkdatņu izmantošanai?

Privātuma politika