Uzacu kartēšana: Kā veidot perfektus uzacu lokus?

Kā veidot perfektus uzacu lokus?

Skaistai sejai ir nepieciešamas perfektas uzacis. Svarīgākais ir tas, lai to forma atbilstu sejas iezīmēm. Tikai tad jūs varat uzacis pieaudzēt vai iekrāsot un panākt vēlamo efektu. Tāpēc uzacu kartēšana ir ārkārtīgi svarīga. Vai vēlaties uzzināt, kā to izdarīt pareizi? Vai jūs to varat viegli izdarīt mājās? Kā veidot uzacis? Izlasiet mūsu ceļvedi.

Kas ir uzacu veidošana?

Vai jūs sapņojat par skaistām un sejas iezīmēm harmoniskām uzacīm? Uzacu kartēšana ir lieta, kas noteiks to perfektu formu, ņemot vērā visas detaļas: uzacu platumu un garumu, attālumu starp uzacīm, to sākuma, izliekuma un beigu vietu. Labi veikta uzacu kartēšana atjauno uzacu un visas sejas simetriju, saglabā tās jaunības izskatu un nosaka acu aprises. Tā ir tik precīza, ka daži to dēvē par "uzacu arhitektūru". Tā ietver līniju zīmēšanu un galveno punktu - uzacu biezuma, platuma un garuma - atzīmēšanu.

PIEZĪME!
Pareizi veikta uzacu kartēšana ir pamata solis, ja vēlaties uzacis aizpildīt, iekrāsot vai noplūkt. Ir vērts. Ja nedomājat, ka tiksiet galā ar sevi, tad uzticiet savas arkas profesionālim. Vislabāk to paveiks uzacu mākslinieks.

Kā izkopt skaistāko uzacu formu savai sejas formai?

Uzacu kartēšanas tehnikas mērķis ir izveidot vislabāko uzacu formu atbilstoši mūsu sejas iezīmēm. Noderīgs ir pretstatu noteikums: ja sejai ir asas kontūras, tad izvēlieties maigākas arkas, un otrādi. Pārbaudiet, kura uzacu forma jums vislabāk atbilst.

Uzacu veidošanas pamatelementi - uzacu kartēšana

Kā noteikt vislabāko uzacu formu?

Vispopulārākā metode ir trīs līniju zīmēšana un iezīmēšana. To var izdarīt, izmantojot plānu kociņu (piemēram, pārtikas iesmiņu), plānas grima birstītes galu vai profesionālu auklu uzacu kartēšanai. Trīs līnijas iezīmē trīs kritiskos punktus: uzacu sākumu, beigas un loku. Kā to apiet?

#1 UZACU SĀKUMS

Novietojiet savu instrumentu - piemēram, zīmuli - vertikāli no deguna bedrītes. Līnijai būtu jāšķērso uzacis - tā parādīs uzacu sākumu, tāpēc atzīmējiet to, piemēram, ar uzacu zīmuli. Piezīme: ja jums ir plats deguns, zīmuli vajadzētu novietot aptuveni 2 mm attālumā no iekšējā acs kaktiņa. tā jūs panāksiet precizitāti un uzacis nebūs pārāk tālu viena no otras pret acīm.

#2 UZACU ARKA (AUGSTĀKAIS PUNKTS)

Tagad novietojiet zīmuli pa diagonāli no deguna bedrītes līdz acs varavīksnenes vidum - vieta, kur zīmulis šķērso uzacis, ir tā augstākais punkts. Uzacis sāk sašaurināties un viegli virzās uz leju, veidojot tā saukto asti.

#3 UZACU BEIGAS

Šo punktu var atzīmēt, novietojot zīmuli no deguna bedrītes līdz acs ārējam kaktiņam. Līnija iet cauri uzacīm, lai noteiktu, kad tās beidzas.

Uzacu kartēšana: horizontālo līniju tehnika

Izmantojot iepriekš minēto trīs punktu tehniku, ir ļoti noderīgi noteikt uzacu formu, tomēr profesionāli uzacu mākslinieki sper vēl vienu soli tālāk. Lai pārliecinātos, ka uzacis ir vienādas un vienādā augstumā, viņi veic vēl dažus mērījumus un iezīmē horizontālas līnijas. Tās palīdz panākt perfektu uzacu biezumu un vienādu arku augstumu, lai nodrošinātu harmoniju un simetriju.

1. Pēc tam, kad ir atzīmēti trīs punkti, kas norāda uzacu sākumu, loku un beigas, uzvelk līniju, kas savieno uzacis.

3. Izmantojiet iepriekš iezīmētu auklu. Ja tāda nav, izmantojiet diegu un uz diega uzklājiet nelielu daudzumu zobu pastas vai šķidrā korektora - kad to piespiedīsiet pie ādas, tas atstās zīmi. Pievelciet diegu un piespiediet to gar uzacu apakšējo līniju, lai izveidotos redzama zīme. Tā šķērsos pirmo vertikālo līniju, ko izveidojāt pirms tam. Atzīmējiet šo punktu.

4. To pašu izdariet, piespiežot diegu horizontāli pie augšējās uzacu līnijas un arkas (augstākā punkta). Šādi rīkojoties, jūs noteiksiet perfektu uzacu biezumu, vienādu arkas augstumu un uzacu simetriju.

5. Visbeidzot pārliecinieties, ka uzacis ir simetriskas un vienāda biezuma - varat piespiest diegu vai zīmuli pie apakšējās un augšējās līnijas. Atcerieties, ka tikai 2/3 uzacu ir jābūt vienāda biezuma un tikai astes daļa ir šaurāka.

Uzacu kartēšana mājās - vai tas ir iespējams?

Ja jūsu seja ir simetriska, tad, visticamāk, jums nebūs nekādu problēmu pašiem veikt uzacu kartēšanu - visi iezīmētie punkti un līnijas ļaus jums izkopt satriecošākās arkas. Lieta var kļūt sarežģīta, ja sejā ir kādas disproporcijas, piemēram, ļoti plats vai šaurs deguns, plaši izstieptas acis. Šādā gadījumā jums būs nepieciešams, lai to veiktu kvalificēts un pieredzējis uzacu eksperts, kas veic pareizus mērījumus un nosaka ideālo uzacu formu jūsu sejai.

Ko izmantot uzacu kartēšanai? Būtiskākie profesionālie instrumenti uzacu arhitektūrai

Lai panāktu visaugstāko precizitāti un simetriju, izmantojiet īpaši izgatavotus mērīšanas piederumus. Tie atvieglos uzdevumu un palīdzēs veidot perfektas uzacu arkas. Jebkurā uzacu salonā neaizstājama ir tintes aukla. Ar gaišu vai tumšu pigmentu tiek izveidotas izteiksmīgas līnijas, kas ir nepieciešamas uzacu kartēšanas veikšanai. Šāda tinte ir saudzīga pret ādu un neizraisa alerģiskas reakcijas. Pigmenti ir ūdenī šķīstoši.

Ļoti populārs ir arī uzacu kartēšanas kompasa lineāls. Šāds mērinstruments ir izgatavots no pleksi stikla, un tam ir 4 kājas, kas palīdz saglabāt simetriju, nosakot uzacu kritiskos punktus. Līdzīgs efekts ir arī pašlīmējošai uzlīmei. Tā ir vienreizlietojama, un tai ir divas skalas katrai uzacij. Uzlīmējiet to uz līnijas starp uzacīm un atzīmējiet punktus. Tomēr uzacu mērierīce ir visprofesionālākais kartēšanas rīks, kas nodrošina precīzus mērījumus, un ar to var viegli darboties un pielāgot tā, lai tas atbilstu jūsu uzacīm.

 

Raksti komentāru. Tas tiks publicēts, kad tas tiks apstiprināts moderatora puses.
Privātuma politika

Mūsu vietne izmanto sīkdatnes, arī trešo pušu sīkdatnes, lai izmantotu ārējus rīkus. Gadījumā, ja lietotājs nedod savu piekrišanu, tiek izmantotas tikai nepieciešamās sīkdatnes. Jūs jebkurā laikā varat mainīt iestatījumus savā pārlūkprogrammā. Vai jūs piekrītat visu sīkdatņu izmantošanai?

Privātuma politika