10 visbiežāk sastopamās uzacu grima un kopšanas kļūdas

POPULĀRAS UZACU KĻŪDAS

Uzacu grima kļūdas ir ļoti izplatītas. Mēs arī mēdzam izlaist pienācīgu uzacu kopšanu vai uzacu veidošanu, liekot tām izskatīties nedabiski. Parasti paiet ilgs laiks, līdz mēs apzināmies, kādas kļūdas esam pieļāvuši. Tāpēc aicinām izlasīt par populārākajām uzacu kļūdām - pārliecinieties, ka tās nepieļaujat, un iemācieties, kā no tām izvairīties nākotnē!

Pārāk garas vai pārāk īsas arkas

Simetriskas uzacis ir veidotas, kā arī tām ir atbilstošs garums. Ja tās ir pārāk garas vai pārāk īsas, tad tās rada disharmoniju un sejas iezīmju asimetriju. Savukārt seja izskatās vienkārši slikti. Lai iegūtu uzacis, kurām ir pareizs garums, ir nepieciešams zīmuliņš, plāna grima birstīte vai pārtikas kociņš - nospiediet to no deguna bedrītes līdz acs ārējam stūrītim. Šī līnija parādīs, kur jūsu uzacīm ir jābeidzas.

Nepareiza apgriešana

Uzacu apgriešana ir populāra uzacu veidošanas procedūra, kuras mērķis ir izveidot vēlamo uzacu formu. Lai panāktu vislabāko efektu, vajadzētu apgriezt tikai uzacu sākumu, tās noslaukot uz augšu. Šādi rīkojoties, jūs iegūsiet glītas un skaistas arkas. Diemžēl dažas meitenes apgriež uzacis visā to garumā - tas ir populāri starp tām, kurām ir biezas, kuplas uzacis. Viņām bieži vien galarezultātā matiņi izskatās plakani. Lai savaldītu nepaklausīgas uzacis, labāk ir izmantot pincetes.

Nepareiza uzacu veidošana ar ziepēm

Ziepju uzacis ir viena no aktuālākajām uzacu tendencēm! Ziepju uzacis izskatās skaisti un dabiski, saglabājot perfektu formu visas dienas garumā. Tomēr jāatceras, ka jāizvēlas kvalitatīvas uzacu ziepes, kas ne tikai veido matiņus, bet arī piešķir tiem spīdumu, baro un padara tos apjomīgākus. Parastās ziepes (piemēram, glicerīna ziepes) ātri sacietē, un ir maz laika, lai uzacis padarītu pareizi, turklāt tās var sacietēt un traucēt uzklāt grimu. Lai uzacis būtu vislabākās, izmantojiet īpaši izstrādātas ziepes, kas ir vieglāk kopjamas un ļauj vieglāk veidot uzacu lokus. Vislabāk darbojas lietošanai gatavas uzacu ziepes, turklāt tās nav jāsajauc ar ūdeni, jo tām jau ir atbilstoša tekstūra.

Pārsplūcētas uzacis

Dažu novārtā palikušo matiņu noplēšana ir normāli, bet dažreiz mēs aizrāvāmies un noplēšam pārāk daudz... Tad mums paliek raibas uzacis, kas izskatās karikatūristiski vai ir tikko pamanāmas. Kad veidojat uzacis, vispirms uzacis vajadzētu iezīmēt - piemēram, ar nude zīmuli. Atzīmējot kontūras, jūs zināsiet, kā jūsu uzacis izskatīsies pēc formas veidošanas. Pārliecinieties, ka plūcat tikai tos matiņus, kas atrodas ārpus uzzīmētajām līnijām.

Pārāk kuplas uzacis

Pārlieku izplūktas, tievas uzacis izskatās dīvaini, tomēr pārāk biezi, kupli matiņi arī neizskatās labi. Izvairoties no pincetes, jūs neiegūsiet dabisku šarmu un mirdzumu - izplūdušie matiņi nepadarīs jūs glītu un var pat radīt disharmoniju sejas iezīmēs. Atcerieties, ka pietiek noplūkt tikai dažus matiņus, lai iegūtu svaigumu un pārstātu izskatīties dusmīgi!

Nedabīgi izskatīgas arkas

Veidojot uzacis, kā arī uzklājot uzacu grimu, ļoti svarīga ir simetrija. Dabiska izskata uzacu arkas ir ļoti svarīgas harmonisku sejas iezīmju saglabāšanai. Pārāk asas vai apaļas uzacis, kā arī pārāk augsts uzacu loks liek mums izskatīties smieklīgi un noteikti nepiešķir pievilcību.

Pārāk augstas arkas liks jums visu laiku izskatīties pārsteigtiem, savukārt pārlieku tuvas uzacis liek cilvēkiem izskatīties dusmīgiem. Ja vēlaties harmoniskas uzacis, bet nezināt, kā izveidot pareizo formu, - pierakstieties pie estētiķa, kurš tās veidos tā, lai tās ideāli atbilstu jūsu sejas iezīmēm. Tad jums būs nepieciešams tikai laiku pa laikam nogriezt novārtā palikušos matiņus. Iegādājieties kvalitatīvu pinceti un dariet to viegli!

Rētinātas uzacis

Vai jūsu uzacis ir retinātas, plānas un neviendabīgas? Vai uzacu lokos ir spraugas?

Jūs varat tos maskēt, izmantojot kosmētikas līdzekļus (uzacu zīmuli, pomādi u. c.), bet varat arī atrisināt problēmu un izaudzēt uzacis, izmantojot kvalitatīvu uzacu augšanas serumu - regulāri lietojot to, uzacis ataugs un arī sabiezēs.

Neveiksmīga uzacu laminēšana

Brūnu laminēšana ir vienkārša un bez problēmām, ja izmantojat pareizo komplektu, detalizētas instrukcijas, kvalitatīvus produktus un pareizi nosauktas pudeles. Procedūra var beigties neveiksmīgi, ja šķīdumu uzglabāsiet pārāk ilgi vai neievērosiet norādījumus par pēcaprūpi. Daudzi cilvēki kļūdās, mērcējot uzacis vai uzklājot grimu, pirms pagājušas divdesmit četras stundas. Tas sabojā efektu. Vēl viena kļūda ir skropstu laminēšanas komplekta izmantošana uzacu laminēšanai. Atcerieties: veicot uzacu laminēšanu, vienmēr ievērojiet ražotāja norādījumus un izvēlieties tikai kvalitatīvus risinājumus, piemēram, Nanobrow laminēšanas komplektu. Tas padara uzacu laminēšanu mājas apstākļos bez piepūles.

Pastāvīga uzacu grima neveiksme

Pastāvīgais uzacu grims ir viena no populārākajām procedūrām skaistumkopšanas salonos. Jaunās tehnikas rada matiņiem līdzīgus triepienus, kas imitē mūsu pašu uzacis, tāpēc šī procedūra gūst arvien vairāk fanu. Turklāt permanentās uzacis ļauj mums ietaupīt daudz laika un mēs varam būt pārliecināti, ka tās vienmēr izskatās lieliski. Tomēr, pirms ķerties pie šādas procedūras, pārdomājiet visus plusus un mīnusus un izvēlieties piemērotu salonu ar kvalificētu uzacu meistaru. Pastāvīgajam grimam ir daudz kontrindikāciju, un jums jāinformē tehniķis par visām slimībām, ādas infekcijām, grūtniecību utt. Tāpat nekad nedrīkst taupīt uz mikroplūškošanu - neizvēlieties lētus pakalpojumus vai vietas, par kurām neko nezināt (to pieredzi, diplomus vai atsauksmes). Tā ir paliekoša procedūra, kas ilgst daudzus gadus. Pārsteidzīgi lēmumi var maksāt gadiem ilgi, kad jutīsieties neapmierināti ar savām uzacīm, nemaz nerunājot par iztērēto naudu.

Neveiksmīga uzacu tonēšana

Pulverveida hennas izmantošana uzacu krāsošanai joprojām ir viena no populārākajām puspermanentajām uzacu krāsošanas procedūrām. Vai jūs varat to izdarīt pats? Varat, ja esat pietiekami prasmīgs un zināt, kādas krāsas izvēlēties savam skaistuma tipam. Atcerieties, ka kvalificēts estētiķis zina, kā sajaukt krāsas, lai radītu visskaistāko ombre efektu - dabiski izskatīgu krāsu pāreju no gaišākajiem uz tumšākajiem toņiem. Neaizmirstiet izvēlēties kvalitatīvus hennas produktus. Ar ķīmiskām vielām piesātinātas hennas krāsas var izraisīt alerģiskas reakcijas. Pulverveida henna ir bagāta ar augu ekstraktiem un pulverveida Lawsonia lapām.

Raksti komentāru. Tas tiks publicēts, kad tas tiks apstiprināts moderatora puses.
Privātuma politika

Mūsu vietne izmanto sīkdatnes, arī trešo pušu sīkdatnes, lai izmantotu ārējus rīkus. Gadījumā, ja lietotājs nedod savu piekrišanu, tiek izmantotas tikai nepieciešamās sīkdatnes. Jūs jebkurā laikā varat mainīt iestatījumus savā pārlūkprogrammā. Vai jūs piekrītat visu sīkdatņu izmantošanai?

Privātuma politika