Uzacu laminēšana: Kas tas ir un kā to darīt soli pa solim?

Vai jūs varat veikt uzacu laminēšanu pats?

Uzacu laminēšana ir ļoti populāra uzacu veidošanas procedūra. Cilvēki visā pasaulē ir sajukuši par to sajūsmā, un mēs neesam pārsteigti: uzacu laminēšana ļauj savaldīt nepaklausīgos matiņus un noturēt tos savā vietā daudzu nedēļu garumā. Procedūra nodrošina vēlamo uzacu formu, kas izskatās dabiski un sasaucas ar karstākajām Instagram tendencēm, piemēram, #nomakeup, #browshaping vai #browlift. Ko ietver uzacu laminēšana? Kā to veikt mājas apstākļos? Uzzini, kā iegūt perfektas uzacis!

Kas ir uzacu laminēšana?

Uzacu laminēšana ir viena no populārākajām izvēlēm, kad runa ir par procedūrām, kas nodrošina vēlamo uzacu formu. Atkarībā no jūsu vēlmēm jūs varat tās pacelt vai vienkārši izķemmēt un nogludināt, lai tās paliktu nevainojamas. Lieliski ir tas, ka laminēšana dziļi baro uzacu matiņus un ļaus jums viegli veikt uzacu veidošanu. Tomēr, ja jums nav vēlēšanās uzklāt grimu, jums tas nav nepieciešams, jo uzacis izskatīsies lieliski arī bez grima. Procedūra tos pagriež, tāpēc pietiks tikai ar matiņu izķemmēšanu. Uzacu laminēšana saglabā brīnišķīgu uzacu izskatu daudzu nedēļu garumā - bez grima!

Kam ir paredzēta uzacu laminēšana?

Uzacu laminēšana jeb uzacu pacelšana ir ieteicama visiem, kam ir nepaklausīgas, retinātas vai nevienmērīgas uzacis. Bieži vien cilvēki to izvēlas pēc skropstu pacelšanas. Uzacu laminēšana uzlabo smalku, tikko redzamu uzacu izskatu. To iecienījuši un novērtē dabiska izskata grima cienītāji un tie, kuri nevēlas puspermanentu uzacu grimu vai tonēšanu. Laminēšana ir laba izvēle, ja jūsu uzacis turas dažādos virzienos un jums ir grūtības tās savaldīt. Ar šo procedūru tās kļūs vieglāk pārvaldāmas, kā arī barotas un spīdīgas.

Jūsu uzacis ir stīvas, un jūs nezināt, kā tām piešķirt vēlamo formu? Tā kā laminēšana maina matiņu tekstūru, tā nodrošina jaunu uzacu formu un ļauj tās viegli ieveidot. Vienkāršāk sakot: ja jums nepatīk jūsu uzacu forma un izskats, laminēšana var tās izmainīt un saglabāt tās skaistas daudzu nedēļu garumā.

Lieliski, ka uzacu laminēšana var dubultot uzacu biezumu, tāpēc to iecienījušas personas ar retiem un smalkiem matiņiem.

Vai jūs varat veikt uzacu laminēšanu pats?

Skropstu un uzacu profesionāļi uzskata, ka vislabāk šo procedūru veikt salonā, tomēr uzacu laminēšanu, līdzīgi kā citas vienkāršas procedūras, piemēram, gēla nagus vai uzacu tonēšanu, var viegli veikt mājās - viss, kas jums nepieciešams, ir kvalitatīvs uzacu laminēšanas komplekts. Ar pareizi marķētām pudelītēm un detalizētiem norādījumiem jūs to izdarīsiet bez piepūles. Uzacu laminēšana nav nemaz tik sarežģīta!

Uzacu laminēšanas efekts

Uzacu laminēšana rada perfekti veidotas uzacis - formu, par kādu esat sapņojusi. Procedūra sniedz papildu priekšrocības, proti, uzlabo uzacu matiņu struktūru, izlīdzina nepaklausīgos matiņus un piešķir spīdumu. Jūsu uzacis būs arī biezākas un tumšākas. Uzlabojas sejas aprises un acis kļūst izteiktākas.

Cik ilgs ir procedūras laiks un cik ilgi saglabājas efekts?

Procedūra ilgst no dažām līdz divdesmit minūtēm - tas ir atkarīgs no izmantotā līdzekļa un jūsu uzacu stāvokļa. Laminēšanas efekts saglabājas no 4 līdz 8 nedēļām vai ilgāk atkarībā no Jūsu matiņu stāvokļa un pareizas pēcapkopšanas procedūras.

Runājot par pēcaprūpi...

Pēc uzacu laminēšanas ir jāievēro daži noteikumi, lai pēc iespējas ilgāk baudītu elastīgas uzacis. Divdesmit četru stundu laikā pēc procedūras veikšanas jāatsakās no saunas vai peldes, jo uzacis ir jātur sausas: laminēšanas līdzekļiem ir nepieciešams laiks, lai tie uzsūktos. Vislabāk būtu izvairīties no pieskaršanās uzacīm vai grima uzklāšanas pirmajā dienā pēc procedūras. Vēlāk varat peldēties, iet uz saunu, uzklāt un noņemt grimu. Lai efekts saglabātos pēc iespējas ilgāk, katru dienu izķemmējiet uzacis.

Kā kopt uzacis pēc laminēšanas?

Izmantojiet augu eļļu ar reģenerējošām īpašībām, piemēram, argana, jojobas vai rīcineļļu. Procedūras efekts saglabāsies ilgāk, un jūsu uzacis paliks spēcīgas un barotas.

Raksti komentāru. Tas tiks publicēts, kad tas tiks apstiprināts moderatora puses.
Privātuma politika

Mūsu vietne izmanto sīkdatnes, arī trešo pušu sīkdatnes, lai izmantotu ārējus rīkus. Gadījumā, ja lietotājs nedod savu piekrišanu, tiek izmantotas tikai nepieciešamās sīkdatnes. Jūs jebkurā laikā varat mainīt iestatījumus savā pārlūkprogrammā. Vai jūs piekrītat visu sīkdatņu izmantošanai?

Privātuma politika