KARSTĀ TENDENCE: ziepju uzacis. Kā lietot uzacu ziepes; ietekme

Uzacis ar ziepēm soli pa solim

Vai esat kādreiz dzirdējuši par ziepju uzacīm? Lai gan izklausās pārsteidzoši, ziepju uzacis ir aktuāla uzacu veidošanas tendence. Iepazīstieties ar ziepju uzacu efektu un uzziniet, kādas ziepes izvēlēties, lai uzacis būtu perfekti noformētas un izskatītos dabiski.

Kas ir uzacu ziepes?

Vai zinājāt, ka uzacu ziepes ir vienkāršs, bet lielisks veids, kā noteikt uzacis? Tā nebūt nav jauna tendence - jau sen tika atklāts, ka ziepes spēj definēt un pielabināt uzacu matiņus un noturēt tos perfektā formā visas dienas garumā bez nepieciešamības veikt pieskārienus. Uzacu ziepes ir bijušas populāras jau pirms 100 gadiem. Vispirms to atklāja Holivudā: šis dabīgais produkts nodrošināja aktrisēm uzacu grima noturību ilgas stundas uz filmēšanas laukuma, un tās izskatījās nevainojami līdz pat pēdējam kadram! Pašlaik atdzimšanu piedzīvo uzacu veidošana ar ziepēm un tehnika, ko dēvē par uzacu veidošanu ar ziepēm.

Uzacu ziepju sastāvā galvenokārt ir glicerīns, kas padara to plastisku un viegli uzklājamu. Tas ļauj ātri veidot uzacis un piešķirt tām dabisku un stilīgu izskatu. Tas ir lielisks risinājums ikdienas grimam! Šī metode nodrošina, ka jūsu uzacis izskatās dabiski un sabiezinātas.

Uzacis ar ziepēm: kas tas ir?

Ziepju uzacis vienkārši nozīmē uzacu veidošanu ar ziepju gabaliņu. Šai uzacu veidošanas metodei tiek izmantota ziepju bļoda un ziepju gabaliņš. Grima veidošanai var izvēlēties glicerīna ziepes, taču tās nenodrošina tik perfektu efektu kā īpaši šim nolūkam paredzētais skaistumkopšanas līdzeklis. Šajā metodē uzacu grima līdzekļi tiek aizstāti ar ziepēm, jo tie definē un nostiprina matiņus, nodrošinot nevainojamu un noturīgu izskatu. Ziepes palīdz veidot uzacis jebkurā vēlamajā veidā. Mūsdienās ir modē visus matiņus izķemmēt nedaudz uz augšu, lai jūsu uzacis izskatītos blīvākas un biezākas. Tā kā ziepes pārklāj katru matiņu ar caurspīdīgu plēvīti, tās optiski to sabiezina. Šādā veidā viss uzacu veidošana izskatās ļoti dabiski, bet vienlaikus drosmīgi.

TIP!

Ja jums ir vēlēšanās, ziepju uzacu efektu varat pastiprināt, uz ziepju uzacīm uzklājot nedaudz uzacu pomādes, uzacu tušas vai ēnu. Neaizmirstiet aizpildīt ar krāsu tikai tad, kad ziepes jau ir izžuvušas.

Ziepes uzacīm - kādas ziepes izvēlēties?

  • Tradicionālās, kokogļu vai glicerīna ziepes

Dabiskās un glicerīna ziepes ir izplatīta izvēle. Šāda veida ziepes pēc uzklāšanas ir jāsamitrina ar ūdeni. Tām jābūt mīkstākām un plastiskākām, lai tās varētu viegli uzklāt. Ja jums ir tumšas uzacis, izvēlieties kokogles ziepes. Šādas ziepes ātri nožūst uz matiņiem un padara tos diezgan stingrus, nedodot jums daudz laika strādāt pie uzacu formas.

  • Gēla ziepes - nav nepieciešams samitrināt

Izstrādātas īpaši uzacu veidošanai. Glicerīna gēla ziepēm ir patīkama un gluda konsistence, kas ir ideāli piemērota uzacu veidošanai ar ziepēm. Šāda veida ziepes nav jāsajauc ar ūdeni, toniku vai ziedu ūdeni (hidrosolu). To uzklāj ar spoliņu tieši no iepakojuma. Ziepes ir bezkrāsainas, tās neatstāj nekādas paliekas uz uzacīm un nekrīt. Tas arī nerada ādas sasprindzinājuma sajūtu. Tas ir ļoti izturīgs un vienlaikus diezgan noturīgs pret sviedriem un mitrumu. Tā arī nav lipīga. To ir ļoti viegli uzklāt, jo ziepes ir viegli iestrādāt uzacu matiņos, un tas uzreiz nesasprēgst, tāpēc jums ir daudz laika, lai pārveidotu uzacu formu.

Uzacu ziepes - padomi. Lietošana un aizpildīšana

Noteikti uzklājiet ziepes uz iepriekš notīrītām uzacīm. Nelietojiet to uz pamatnes, uzacu zīmuļa, acu ēnām vai uzacu pomādes. Ja to izdarīsiet, uzklājot ziepes, izsmērēsiet visus uzacu grima produktus, vai arī grims izskatīsies izplūdušs un būs jāveic no jauna. Atcerieties arī, ka pirms ziepju uzklāšanas ir pilnībā jāabsorbē jebkurš spf vai mitrinošais līdzeklis. Tikai tad jūs varēsiet sasniegt vislabākos un ilgnoturīgākos rezultātus.

 

Raksti komentāru. Tas tiks publicēts, kad tas tiks apstiprināts moderatora puses.
Privātuma politika

Mūsu vietne izmanto sīkdatnes, arī trešo pušu sīkdatnes, lai izmantotu ārējus rīkus. Gadījumā, ja lietotājs nedod savu piekrišanu, tiek izmantotas tikai nepieciešamās sīkdatnes. Jūs jebkurā laikā varat mainīt iestatījumus savā pārlūkprogrammā. Vai jūs piekrītat visu sīkdatņu izmantošanai?

Privātuma politika