Uzacu Microblading — viss, ko vēlaties zināt

MICROBLADING METODES

Microblading salīdzināšana ar tradicionālo uzacu tetovējumu ir pārāk vispārīga, lai gan tiem ir kaut kas kopīgs. Metode atgādina tetovēšanu un izmantotais pigments nodrošina ilgstošu efektu un ļauj baudīt skaistas un dabiska izskata uzacis līdz pat diviem gadiem. Kādas ir dažādas microblading metodes un kādu ietekmi uz uzacīm tās nodrošina? Vai microblading ir visu ažiotāžu vērts? Turpiniet lasīt, lai uzzinātu!

Kas ir microblading?

Microblading ir specializēta kosmētiskā procedūra, kas sastāv no pigmenta nogulsnēšanas zem ādas virsmas, lai panāktu noteiktu arku daļēji pastāvīgu efektu. Atkarībā no izvēlētās metodes microblading tiek veikts, izmantojot sīkas, smalkas adatas vai dažāda veida mazus asmeņus. Microblading mērķis ir: koriģēt uzacu formu, sabiezēt velves, akcentēt krāsu un aizpildīt reālistiskas zonas ar reālistiskām matiņiem līdzīgām kustībām.

Vai microblading sāp?

To uzskata par nesāpīgu. Tas ir tāpēc, ka uzacis netiek uzskatītas par īpaši jutīgu zonu un visa procedūra neizraisa intensīvas sāpes. Tomēr pirms procedūras uzacu eksperts pārklāj ādu ar lidokaīnu, kas lokāli sastindzis ādu un novērš diskomfortu procedūras laikā. Turklāt pēc klienta pieprasījuma uzacis var turpināt anestēt tieši pirms ārstēšanas.

Vai pirms microblading ir nepieciešams noskūt uzacis?

Lai izskatītos dabiski, nav nepieciešams noskūt visas uzacis. Tomēr jūsu uzacu speciālists noteikti noņems visus nevajadzīgos matiņus no lokiem. Tas nodrošina jauku un dabisku formu, kas atbilst klienta sejas formai. Mēs iesakām atstāt uzacu kartēšanu profesionāļiem, bet, ja vēlaties, jūs varat noņemt nevēlamos matiņus pats. Viss, kas Jums nepieciešams, ir labas precīzas pincetes, kas nesāpīgi satver katru matiņu, pat visīsāko.

MICROBLADING METODES

Tradicionālā microblading

Šobrīd šī ir viena no populārākajām un modernākajām uzacu puspermanentā grima metodēm. Apstrāde tiek veikta ar īpašu microblading pildspalvu, kas aprīkota ar vienreiz lietojamu asmeni. Uzacu microblading ļauj panākt dabīga izskata atsevišķu matiņu efektu. Eyebrow Microblading ir ieteicams cilvēkiem, kuri baidās no tipiskās uzacu tetovēšanas metodes, kas nodrošina dabiskāku izskatu. Microblading nodrošina vissmalkāko un daļēji noturīgāko uzacu grimu.

Mikrospalvas

Šī unikālā uzacu grima metode tiek veikta, izmantojot rotējošu instrumentu ar vienreiz lietojamu adatu. Efekts izskatās ļoti dabisks. Vēlamā uzacu forma tiek panākta, atdarinot atsevišķus matiņus visā lokā. Šī metode prasa veiklību un progresīvas prasmes, jo tā ir ļoti precīza tehniski. Tās mākslinieciskums ir saistīts ar reālistiska izskata matiņu zīmēšanu, kas atbilst dabīgiem uzacu matiņiem. Grūtības slēpjas ārkārtīgi smalkā adatas instrumenta kontrolēšanā, vienlaikus zīmējot precīzas līnijas.

Pūdera uzacis/Ombre uzacis

Šī populārā uzacu puspermanentā grima metode tiek veikta ar īpašu instrumentu, kas aprīkots ar adatu. Ombre uzacu grims ir ļoti smalks un sniedz dabisku efektu. Tas nozīmē aizpildīt visu arku ar gradienta krāsu, izmantojot maigas kustības ar nelielu spiedienu. Tas ļauj panākt izsmalcinātu efektu, atjaunojot uzacu pūdera grimu. Pigments tiek uzklāts, gradējot krāsas intensitāti un veidojot tumšāko gradientu uzacu daļā. Ombre uzacis nodrošina ļoti dabisku efektu.

Nesāpīga un neinvazīva metode - microblading pildspalva

Ja sapņojat par microblading efektu, bet vēlaties izvairīties no invazīvām procedūrām un tetovēšanas, varat izmēģināt specializētus uzacu kosmētikas līdzekļus, kas nodrošina līdzīgu efektu! Nanobrow Microblading Pen ir unikāls skaistumkopšanas līdzeklis ar spalvu plānu galu, kas ļauj atdarināt atsevišķus uzacu matiņus tieši tāpat kā profesionāla microblading pildspalva. Pildspalva ir izturīga, ērta un precīza, un tai ir ļoti pigmentēti un dabiski izskatīgi toņi.

MICROBLADING — PĒCAPRŪPE

Īpaši svarīgi ir pareizi rūpēties par ādu pirmajā nedēļā pēc procedūras.

  • Nelietojiet kosmētiku, kas izraisa kairinājumu.
  • Neaiztieciet kreveli.
  • Atteikties no tonālā krēma, korektora vai pūdera lietošanas uz iekaisušas ādas.
  • Pēc mēneša pēc procedūras dodieties uz skropstu augšanas serumu.
  • Mēnesi pēc procedūras izvairieties no saunas, baseina, sauļošanās un solārija un vienmēr izmantojiet UV aizsardzību.
Raksti komentāru. Tas tiks publicēts, kad tas tiks apstiprināts moderatora puses.
Privātuma politika

Mūsu vietne izmanto sīkdatnes, arī trešo pušu sīkdatnes, lai izmantotu ārējus rīkus. Gadījumā, ja lietotājs nedod savu piekrišanu, tiek izmantotas tikai nepieciešamās sīkdatnes. Jūs jebkurā laikā varat mainīt iestatījumus savā pārlūkprogrammā. Vai jūs piekrītat visu sīkdatņu izmantošanai?

Privātuma politika