Uzacu liftings – viss, kas jāzina

Uzacu liftings – dažādas tehnikas

Paceltas uzacis ir efekts, uz kuru mēs visi tiecamies grimā – seja izskatās jaunāka un tai ir simetriskāki un līdzsvarotāki sejas vaibsti. Nokarenas uzacis liek sejai izskatīties nogurušai. Spēcīgas sejas izteiksmes, novecošana un ikdienas stress – tas viss veicina noslīdējušu uzacu veidošanos. Uzacu liftings varētu būt risinājums – kas tas ir un kā to dara?

Uzacu liftings - kas tas ir?

Uzacu liftings ir kosmētiska procedūra uzacu pacelšanai, un to veic kosmētiskās medicīnas klīnikās. Tas var būt gan ķirurģisks, gan neķirurģisks. Pateicoties procedūrai, iespējams koriģēt novecošanās pazīmes, uzlabot sejas kopējo simetriju un atbrīvoties no plakstiņiem, kas var būt par iemeslu tam, ka izskatāties vecāks par sevi. Apstrādes rezultātā seja izskatās vienkārši skaistāka, jo tiek saglabāta tās ģeometrija un tiek modelētas un paceltas arkas.

Uzacu liftings – dažādas tehnikas

Uzacu liftinga tehnikas atšķiras – invazivitātes līmenis ir atšķirīgs atkarībā no tā veida. Kādas ir populārākās tehnikas?

Neķirurģiska uzacu liftings

  • Uzacu liftings - ACVN diegi

Procedūra ir procedūras veids, kurā galvenokārt ap acīm un uzacīm, bet dažreiz arī plakstiņiem izmanto polidioksanona (ACVN) pavedienus. Tas ietver diegu noenkurošanu, izmantojot ļoti plānu adatu. Ir vērts pieminēt, ka šuves ražo kolagēnu un elastīnu, tādējādi palīdzot saglabāt liftinga rezultātus, kas ir gluda un pacelta āda.

  • HIFU uzacu liftings

HIFU tehnoloģija izmanto fokusētu ultraskaņas enerģiju – skaņas viļņus, kas tiek izvēlēti individuāli katra pacienta ādai. Tie iekļūst ādā un krustojas viens ar otru ādas audos. Vietas, kurās krustojums tiek saukts par termiskās koagulācijas punktiem – tie veido jaunu kolagēnu, kas pamazām savelk, paceļ un atjauno ādu.

  • Hialuronskābes uzacu liftings

Šķērssaistītu hialuronskābi var ievadīt gandrīz visās sejas un ķermeņa daļās, tostarp uzacu zonā. Tas ļauj atjaunot normālu audu apjomu. Pēc vietējās anestēzijas līdzekļa uzklāšanas ar tievu adatu zem ādas ievada hialuronskābi. Tā rezultātā āda kļūst stingrāka un uzacis ir redzami paceltas.

  • Uzacu liftings – botokss

Ir iespējams pacelt uzacis, ieviešot botox izvēlētajā ķermeņa zonā. Botulīna toksīns ietekmē neiromuskulāro transmisiju: uzacis tiek paceltas un to līnija tiek regulēta.

  • Radiesse uzacu liftings

Uzacu liftingu var veikt arī izmantojot speciālu filleru Radiesse. Rezultāti saglabājas ilgāk nekā pēc tam, t.i., lietojot hialuronskābi. Procedūrā tiek izmantots speciāls grumbu pildītājs, kas procesa laikā tiek ievadīts ar adatu atbilstošā ādas dziļumā. Ietekme ir biorevitalizācija, audu piepildīšana un, protams, redzami paceltas uzacis.

Ķirurģiskā uzacu pacelšana

  • Temporālās zonas iegriezums

Šī metode ietver iegriezumu temporālajā zonā un ādas pievilkšanu. Tas ir populārs, jo tam nepieciešams tikai viens neliels griezums, kas ir paslēpts matu līnijā – tas nozīmē, ka atveseļošanās ilgums ir tikai dažas dienas.

  • Endoskopiskā uzacu liftings

To veic pēc vispārējās anestēzijas un endoskopa lietošanas. Šīs procedūras laikā ķirurgs veic iegriezumu, kas paslēpts matos un ar specializētu aparatūru paceļ ādu, paceļot uzacu audus un ļaujot veidot pareizu uzacu formu un augstumu.

Uzacu liftings - grims

Vai zināji, ka paceltu uzacu efektam, kas piešķir jauneklīgu izskatu, nav jābūt kosmētiskās medicīnas klīnikas procedūras rezultātam? Turklāt tas ļauj sasniegt vēlamos efektus uzreiz neinvazīvā veidā! Vienkārši sniedzieties pēc labiem uzacu kosmētikas līdzekļiem, kas palīdzēs noteikt jūsu velvju formu un noteikt pareizo kontūru. Pomāde, zīmulis vai uzacu zīmulis ļaus jums pacelt uzacis - viss, kas jums jādara, ir akcentēt augšējo uzacu līniju, nosakot arkas augstāko punktu. Bez tam ir vērts izcelt zonu tieši zem uzacu apakšējās malas – tā iegūsi paceltu uzacu izskatu bez nepieciešamības apmeklēt kosmētikas klīniku. Šis triks ir jādara ar rūpīgi atlasītiem augstākās kvalitātes produktiem, piemēram, bagātīgiem, labi pigmentētiem Nanobrow pulveriem.

y var izmantot, lai noteiktu formu, un samtainais marķieris būs lieliski piemērots, lai paspilgtinātu zem uzacu daļu.

Kontrindikācijas uzacu liftingam

Tāpat kā jebkurai procedūrai, ķirurģiskai un invazīvai, arī uzacu pacelšanai ir savas kontrindikācijas. Šie ir:

  • grūtniecība un zīdīšanas periods,
  • autoimūnas slimības,
  • asins recēšanas problēmas,
  • lokāls iekaisums,
  • neregulēts diabēts,
  • pinnes,
  • aktīvs vēzis,
  • kolagenoze (audu slimība),
  • tendence uz rētu veidošanos,
  • diagnosticēta III un III pakāpes hipertensija,
  • išēmiskā sirds slimība.
Raksti komentāru. Tas tiks publicēts, kad tas tiks apstiprināts moderatora puses.
Privātuma politika

Mūsu vietne izmanto sīkdatnes, arī trešo pušu sīkdatnes, lai izmantotu ārējus rīkus. Gadījumā, ja lietotājs nedod savu piekrišanu, tiek izmantotas tikai nepieciešamās sīkdatnes. Jūs jebkurā laikā varat mainīt iestatījumus savā pārlūkprogrammā. Vai jūs piekrītat visu sīkdatņu izmantošanai?

Privātuma politika