Uzacu grims siltam un vēsam ādas pieskaņam

Kā pareizi izvēlēties uzacu produktu krāsu?

Perfekta uzacu grima noslēpums ir ne tikai labas kvalitātes kosmētika, bet arī labi piemērota krāsu shēma, kas atbilst jūsu sejas krāsai un ādas tipam. Kā noteikt savu apakštoni un izvēlēties pareizos uzacu produktus? Vai jums ir silts, vēss vai neitrāls? Noskaidrosim!

Kāpēc ir noderīgi zināt savu apakštoni?

Vai esat kādreiz iegādājies uzacu pomādi, kas burciņā izskatās jauki, bet kurai ir dīvaina oranža krāsa, kas jums nemaz nepiestāv? Tas varētu būt tāpēc, ka produkts neatbilda jūsu ādas nokrāsai. Ļoti iespējams, ka jūsu āda ir vēsā tonī un produktam ir siltas nokrāsas, tāpēc grims neizskatījās harmoniski.

Zinot savu ādas tipu, jūs varat atrast papildu krāsas grimā, lai pastiprinātu savu izskatu. Tas neattiecas tikai uz grimu, bet arī uz apģērba izvēli, kā arī uz jūsu tēlu kopumā. Lai pareizi izvēlētos kosmētikas līdzekļus, ir ļoti svarīgi izdomāt savu ādas toni. Kā atrast savu ādas pieskaņu, kā arī spēlēt ar kosmētiku savā labā? Kāds ir jūsu ādas tonis?

Ādas toņu veidi un uzacu grims

Lai jūsu grims izskatītos dabiski un uzacu kosmētikas toņi veidotu vienotu veselumu, tie jāizvēlas atbilstoši jūsu sejas krāsai. Ir 3 veidi: silts, vēss un neitrāls, dažreiz saukts arī par jauktu. Kā atpazīt silto un vēso pieskaņu? Tas var būt nedaudz sarežģīts un nav skaidrs, vai jūsu ādā dominē vēss vai silts tonis. Par laimi, ir dažas metodes, kas palīdz labāk izprast pieskaņas!

Silts vai vēss? Kā noteikt savu pieskaņu?

Ir daži sejas toņu veidi – katram no tiem ir raksturīgas iezīmes, kas noder, izvēloties kosmētikas līdzekļus. Kā noteikt, kurš ādas tips tu esi? Ir daudz veidu, bet šeit ir tie, kas ir izrādījušies vislabākie. Noskaidro, vai tev ir vēss, neitrāls vai silts pieskaņs!

1. Siltas vai vēsas pieskaņas: zelts vai sudrabs?

Vienkāršākā metode, kā uzzināt, kādi ir jūsu pieskaņi, ir izpētīt, kā jūsu āda reaģē uz vēsiem vai siltiem toņiem. Zelta vai sudraba juvelierizstrādājumu izmantošana un to izskata salīdzināšana uz ādas ir lielisks veids, kā noteikt savu apakštoni. Paturiet prātā, ka, to darot, jums nevajadzētu valkāt aplauzumu. Vislabāk testu veikt spilgtā, dabiskā apgaismojumā, piemēram, blakus logam. Mēs iesakām salīdzinājumam uzņemt dažus attēlus. Uzmanīgi apskatiet savu sejas un acu krāsu – vai tās harmonizējas ar sudraba (vēsas) vai zelta (siltas) rotaslietām? Kurā krāsā tava sejas krāsa izskatās vislabāk? Ja sudrabs akcentē jūsu trūkumus un nepilnības - āda izskatās nogurusi, acu maisiņi ir redzamāki -, tad vēsie toņi, iespējams, nav domāti jums.

2. Siltas vai vēsas pieskaņas: ādas toņa analīze

Rūpīga ādas novērošana var pateikt, kāds ir jūsu pieskaņas - silts vai vēss ādas tips. Vēsa toņa sejas krāsa ir porcelāna, ar rozā, sarkanām vai purpursarkanām nokrāsām. Kad runa ir par siltiem pieskaņiem, padomājiet par zeltainiem, dzelteniem, gaiši brūniem vai persiku toņiem. Āda, kas satur oranžas krāsas, ir silta, bet āda ar zilganiem pigmentiem - vēsa toņa.

3. Silta vai vēsa pieskaņa: jūsu vēnu krāsa

Vai tie ir zaļi vai zili? Zaļās vēnas, kas parādās uz jūsu ādas, nozīmē, ka esat silti. Ja jūs varat redzēt zilas vēnas uz plaukstas locītavām - jums ir vēsa pieskaņa. Ir svarīgi uz tiem skatīties, stāvot pie loga. Ja redzat abu sajaukumu vai neesat pārliecināts, jūs, iespējams, esat neitrāls.

4. Ādas apakštonis tests pret grimu

Lielisks veids, kā noteikt savu ādas tipu, ir veikt grimu divos veidos. Uz viena vaiga izmantojiet siltu toņu vaigu sārtumu (persiku, koraļļu, oranžu) un vēsu toņu rozā uz otra. Apsēdieties pie loga spilgtā dienasgaismā un skatieties, kurš tonis iekļūst ādā un izskatās labvēlīgāk, izgaismo un piešķir veselīgu mirdzošu krāsu. Protams, ja izskatāties labāk siltā toņa sārtumā, jūs jūtaties silti, un, ja vēsā toņa rozā krāsa uzlabo jūsu skaistumu, jūs, visticamāk, esat forši.

Līdzīgu testu var veikt ar lūpu krāsām: izmantojiet līdzekli fuksijas, gaiši pērļu rozā vai sarkanā krāsā, kurā dominē zilie toņi. Sasiet matus, nofotografējiet, pēc tam noņemiet kosmētiku un atkārtojiet procesu ar persiku, siltu kailu vai brūnu lūpu krāsu. Uzņemiet vēl vienu fotoattēlu tādā pašā apgaismojumā un salīdziniet to ar otru.

5. Salīdziniet sevi ar slavenu cilvēku

Iedvesmojies no slavenībām! Viņu tērpus un grima izskatu grima mākslinieki bieži analizē žurnālos. Atrodiet filmu zvaigzni vai dziedātāju, kura sejas krāsa ir līdzīga jums, un izlasiet, ko par to saka profesionāļi. Vai cilvēks, par kuru domājat, ir raksturots kā vēsa vai silta toņa ādas tips? Piemēram, Sophie Marceau ir siltu toņu rudens, Laetitia Casta ir silts pavasaris, Clemence Poesy ir vēsa vasara un Odrija Tou - vēsu toņu ziema.

Sejas veidi: sezonas ādas toņi

Tā kā pieminējām rudens un pavasara ādas tipus, laiks skaidrojumam. Sezonāli ādas tipi arī palīdz noteikt jūsu ādas “temperatūru”, un visizplatītākā klasifikācija ir četru sezonu krāsu analīze. Pamata di iepriekšminēto ādas tipu redze izskatās šādi:

  • Pavasaris - gaišs, silts
  • Vasara - viegla, vēsa
  • Rudens – dziļš, silts
  • Ziema - dziļa, vēsa
Atcerieties!
Sezonālā ādas tipa klasifikācija ir noderīga, bet ļoti vispārīga. Ir daudz apakštipu, kas iedalās 12 krāsu tipos dažādos toņos. Turklāt ir cilvēki, kuriem ir jaukts (neitrāls) ādas tips, tāpēc viņiem ir piemēroti gan siltie, gan vēsie toņi. Tas parāda, ka mēs visi esam ļoti atšķirīgi viens no otra: āda, kā arī matu un uzacu krāsa ir individuālas lietas – ir sarežģīti skaidri definēt skaistuma tipu un ielikt to kaut kādos stingros noteikumos. Daudzveidība ir skaista!

Vēss ādas tips

  • Vasara - vēsa, pienaina sejas krāsa ar rozā un bēšajiem toņiem. Skaidri zilas, zaļas, lazdas vai gaiši brūnas acis. Mati: gaiši blondi, pelnu, platīna vai gaiši brūni. Āda viegli iedegas un pēc dažām dienām iegūst tumšāku nokrāsu.
  • Ziema - augsts kontrasts starp ādu un matiem, dažreiz saukts par "Sniegbaltītes tipu". Ļoti gaiša āda ar vēsu, olīvu nokrāsu. Zilas, vidēji brūnas vai melni brūnas acis. Iedegums ļoti viegli.

Silts ādas tips

  • Pavasaris - silta toņa āda, bieži vien ar daudz vasaras raibumiem. Zilas, zaļas vai gaiši brūnas acis. Gaiši blondi vai zemeņu blondi mati ar karameļu vai sarkanu nokrāsu. Āda viegli iedegas, un tai ir tendence uz sarkt.
  • Rudens - gaiši silta āda, kurā dominē persiku un zelta toņi. Sarkani vai kastaņbrūni mati ar dziļi sarkanu vai zeltainu nokrāsu. Īsti neiedeg, var parādīties vasaras raibumi.
Jautrs fakts!
Ādas tonis var mainīties jūsu dzīves laikā! Atkarībā no tā, vai iedegāties vai maināt matu krāsu, jūsu ādas tips var būt nedaudz siltāks vai vēsāks. To var pamanīt, kad pēc vasaras lietojat jaunu lūpu krāsas toni un tā pēkšņi izskatās labāk nekā parasti.

Kā pareizi izvēlēties uzacu produktu krāsu?

Līdzīgi kā jebkuram citam krāsainam produktam, arī uzacu kosmētikas produktiem ir noteikta krāsu temperatūra, tāpēc, lai izvēlētos pareizo uzacu pomādes, zīmuļa vai pūdera toni, jums ir jāizdomā to toņi un pēc tam jāmeklē matu, uzacu un sejas krāsa. Tai jābūt līdzīgai jūsu uzacu un matu krāsai, bet ne identiskai. Ja jūsu mati sastāv no dažiem toņiem, koncentrējieties uz to, kas ir vistuvāk jūsu sejai. Izvēloties uzacu pomādu, izvēlieties opciju, kas ir vienu toni gaišāka par jūsu uzacu krāsu.

Aplauzumā tiek pieņemts, ka dominē vēsi vai neitrāli toņi, ja vien jūsu apakštoni nav tālu siltajā pusē un mati ir kastaņbrūni, kastaņi vai ugunīgi sarkani. Paturiet prātā, ka dabiskumam ir izšķiroša nozīme grimā — pārspīlētas uzacis un pārāk tumši toņi izskatās groteski un liek jums izskatīties vecākai, un jūsu sejas vaibsti izskatās asāki.

Padoms!

  • Ja labi izskaties rudens/ziemas toņos, izvēlies tumšāku produkta krāsu.
  • Ja smalkas krāsas jums piestāv vairāk, izvēlieties gaišāku toni.

Uzacu pomāde ir fantastisks uzacu produkts neatkarīgi no jūsu uzacu veida un biezuma. Tā konsistence ļauj precīzi un stilīgi akcentēt uzacu līnijas. Pomādes spēj maskēt iespējamos nelīdzenumus un retās vietas un aizpildīt veselas uzacis ar krāsu. Turklāt tas ļauj izveidot ikdienas apģērba grimu, kā arī vakara izskatu. Tas ir nepārspējams, ja vēlaties atsvaidzināt savu permanento uzacu grimu.

Uzacu zīmulis ir vēl viens izcils produkts, lai uzlabotu apakšējās malas un izveidotu pareizu ģeometrisku formu. Pareizo krāsu izvēles princips ir vienāds: produkta tonim ir jāatbilst jūsu ādas tonim, neradot disonansi. Labs uzacu zīmulis noderēs ne tikai konturēšanai un visas uzacu velves aizpildīšanai ar krāsu, bet arī papildu matiņai līdzīgu līniju vilkšanai un uzacu astes akcentēšanai. Ir svarīgi, lai svins būtu pareizi plāns, ar perfektu cietību un izcilu pigmentāciju – tas garantē fenomenālu uzacu grimu.

Uzacu grims siltiem un vēsiem ādas tipiem

  • Uzacu grims siltam ādas tipam

Pavasari un rudeņi ieklausieties! Kāds uzacu grims ir piemērots siltiem ādas tipiem? Koncentrējieties uz daudzu siltu un neitrālu toņu iekļaušanu. Atsperēm vajadzētu izvēlēties gaišas krāsas ar siltiem toņiem: uzacis, bēšs. Savukārt rudenī varētu izvēlēties brūnos un bēšos toņus, kuros dominē sarkani, oranži un zeltaini akcenti.

  • Uzacu grims vēsam ādas tipam

Ziemas un vasaras tipiem ir raksturīgi vēsi ādas toņi. Ja jūs ietilpstat šajā kategorijā, jūsu grims ir jāaizpilda ar vēsiem (gaišiem vai dziļiem) brūniem un pelēkiem toņiem, kas atbilst jūsu matu krāsai. Ziemas vislabāk izskatīsies izteiktos dzidros toņos, savukārt vasaras – pelēkā un taupe (neitrāls bēša un pelēka sajaukums). Vasaras tipiem vislabāk ir izvairīties no melniem vai zemes toņiem.

Uzacu grims - neitrālas krāsas. Lieliski piemērots katram ādas tonim

Jāpiemin, ka bez katram ādas tipam veltītajām krāsām ir tādas, kurās dominē ne silta, ne vēsa temperatūra. Tas ir lielisks risinājums tiem, kam ir grūti noteikt savu ādas tipu.

Runājot par neitrāliem toņiem skaistumkopšanas produktos, to krāsa temperatūra ir pazemināta. Nav siltu toņu, piemēram, sarkano un apelsīnu, vai vēsu pigmentu, piemēram, zila vai violeta. Pateicoties to harmonijai ar citām krāsām, šie toņi ir piemēroti dažādiem ādas tipiem, tostarp jauktiem ādas tipiem.

Pārdomāti uzacu kosmētikas produkti parasti piedāvā neitrālus toņus: tas ir drošs risinājums, jo grims izskatās harmoniski un saskaņoti neatkarīgi no tā, kādus toņus izmantojat savā grimā. Ar neitrāliem toņiem pildītas uzacis lieliski sader gan ar siltu, gan vēsu toņu acu ēnām, tonālo krēmu vai lūpu krāsu.

Nanobrow produkti - krāsu shēmas siltiem, vēsiem un neitrāliem ādas tipiem

Ja vēlaties izvēlēties perfektu uzacu kosmētikas produktu toni, dodieties uz Nanobrow plašo kosmētikas izvēli. Tajā ir iekļauti brīnišķīgi uzacu produkti, kas paredzēti katram ādas tonim, tāpēc jums nebūs problēmu pieskaņot tos saviem siltiem, vēsajiem vai neitrālajiem toņiem. Nanobrow produkti bauda ilgstošu popularitāti, un to kvalitāte un izsmalcinātās krāsu shēmas ļauj katrai sievietei atrast sev ideālo uzacu skropstu tušu, zīmuli vai pomādas krāsu. Skatiet to pats un katru dienu valkājiet nevainojamu kosmētiku. Nanobrow ir īsti eksperti, kad runa ir par skaistām uzacīm!

Raksti komentāru. Tas tiks publicēts, kad tas tiks apstiprināts moderatora puses.
Privātuma politika

Mūsu vietne izmanto sīkdatnes, arī trešo pušu sīkdatnes, lai izmantotu ārējus rīkus. Gadījumā, ja lietotājs nedod savu piekrišanu, tiek izmantotas tikai nepieciešamās sīkdatnes. Jūs jebkurā laikā varat mainīt iestatījumus savā pārlūkprogrammā. Vai jūs piekrītat visu sīkdatņu izmantošanai?

Privātuma politika