Jūsu ceļvedis uzacu uzacu pomādes lietošanā

Kā lietot uzacu pomādi soli pa solim

Uzacu pomāde pēdējā laikā ir karstākā grima tendence! Šī unikālā kosmētika ļauj sasniegt unikālus efektus, ko nav iespējams panākt ar skropstu tušu vai uzacu zīmuli. Vai vēlaties sākt lietot uzacu pomādi, bet neesat pārliecināts, kā to pareizi darīt? Vai sapņojat par perfekti izteiksmīgām uzacīm? Uzziniet labāko uzacu grima metodi - mūsu ceļvedis atklāj perfekta grima noslēpumu ar uzacu pomādi!

Kas ir uzacu pomāde?

Uzacu pomāde ir kosmētikas līdzeklis ar vaska vai pastas konsistenci - tā ir blīva un ir stikla vai plastmasas burciņā. Izcilais blīvums padara produktu ļoti pigmentētu un nodrošina spēcīgu pārklājumu - ideāli piemērots drosmīgam uzacu grimam. Tas ļauj precīzi izcelt jūsu uzacis, piešķirt tām izteiksmīgumu un krāsu, aizpildīt visas retās vietas un atdarināt atsevišķus matiņus. Pomāde nodrošina, ka jūsu uzacis paliek perfekti konturētas.

Uzacu pomāde - kam tā ir paredzēta?

Pomāde ir unikāla un daudzpusīga kosmētikas līdzeklis, jo tā nodrošina dažādus uzacu grima efektus: no drosmīga un spēcīga līdz smalkai uzacu izcelšanai. Tāpēc tā ir ideāli piemērota jebkurām uzacīm - gan biezām un drosmīgām, kurām nepieciešams tikai noteikt to formu, gan plānām un retām, lai "radītu" tās no jauna, piešķirot formu un definīciju. Ja iemācīsieties to lietot, uzacu grimā varēsiet panākt dažādus efektus - aizpildīt retās vietas, atdarināt atsevišķus matiņus, maigi izcelt uzacis vai padarīt tās drosmīgas. Iespējas ir neierobežotas, un viss ir atkarīgs no jūsu iecerētā izskata. Tikai atcerieties, ka uzacu formai, biezumam un novietojumam ir jāatbilst jūsu sejas formai.

Kas jums nepieciešams, lai izmantotu uzacu pomādi?

Lai precīzi un viegli uzklātu pomādi uzacīm, jums būs nepieciešama labas kvalitātes birstīte. Tai jābūt plānai, līdzenai un slīpai. Tai jābūt arī pareizā garumā sariņiem, lai tā nebūtu pārāk lokana un neveidotu pārāk biezas līnijas. Precīza birstīte nodrošina precīzu uzacu grimu un nodrošina komfortu un uzacu grima laikā. Pomāde ir mitra un lipīga, bet arī ļoti izturīga, tāpēc katrs otiņas triepiens atstāj pēdas. Tāpēc, uzklājot pomādi, centieties pakāpeniski palielināt intensitāti un sākt ar maigiem triepieniem.

Kā lietot uzacu pomādi soli pa solim

1. Lai grims būtu noturīgs un trīsdimensionāls, uzacis vispirms ir labi uzklāt caurspīdīgu pūderi un viegli izķemmēt lieko. Šim darbam lieti noderēs spolīte.

2. Ir pienācis laiks iezīmēt uzacu kontūru. Uz otiņas uzklāj nelielu daudzumu pomādes. Noņemiet lieko daudzumu, berzējot otiņu ar plaukstas aizmuguri, un uzacu apakšējā malā uzvelciet plānu līniju. Atcerieties par pareizajām proporcijām un nosakiet savu uzacu ideālo formu. Tai jāatbilst jūsu sejas formai.

TIP
Ja kaut kas neizdodas tā, kā vēlējāties, uzreiz veiciet pielabojumus, pirms uzacu pomāde izžuvusi.

3. Kad esat iezīmējuši uzacu kontūru, pārliecinieties, ka ārpus tās nav nevēlamu matiņu. Viegli kopiet uzacis, izmantojot labu pinceti, ar kuru var viegli satvert katru matiņu.

4. Tagad uz birstītes ir palicis pietiekami daudz pomādes, lai iezīmētu uzacu augšējo līniju. Uzzīmējiet to, paturot prātā, ka uzacu astītei jābūt vairāk akcentētai. Jūs varat pievienot papildu pomādes pieskārienu, lai to uzsvērtu. Šāda krāsas gradācija liek uzacīm izskatīties dabiskāk, tāpēc pārliecinieties, ka uzacu astīte ir tumšākā, bet priekšējā daļa ir reti aizpildīta, lai radītu spalvainu izskatu. Tas nodrošina modīgu ombre efektu.

5. Paņemiet no burciņas nedaudz pomādes un maigi aizpildiet visu uzacu daļu ar krāsu, paturot prātā krāsas gradāciju, un spēcīgāk akcentējiet astes daļu.

6. Ar tīru spolīti izķemmējiet pomādes pārpalikumu, koncentrējoties uz augšējo līniju (tā nedrīkst būt pārāk asa) un vidējo daļu. Astes daļu varat atstāt neskartu.

7. Ja jums ir vēlēšanās, varat pielabot uzacis ar caurspīdīgu želeju. Tas noturēs matiņus savā vietā visu dienu, lai jūs varētu kontrolēt to formu visas dienas garumā. Uzacu želeja arī piešķir uzacīm trīsdimensiju efektu un maigi spīd matiņus, uzlabojot pabeigtā izskata estētiku.

TIP
Ja netīšām esat izgājusi ārpus uzacu līnijas, vienkārši notīriet to ar nedaudz korektora. Šim darbam lieti noder plāna otiņa.

Kādu uzacu pomādi izvēlēties?

Lai iegūtu vislabākos rezultātus, augstas klases un noturīgu grimu, izvēlieties labākās kvalitātes kosmētiku ar izcilu pigmentāciju un izsmalcinātiem toņiem. Gluži kā Nanobrow Eyebrow Pomade - tās pārdomātie toņi ar izcilu satīna tekstūru un izturīgu ūdensizturīgu formulu var padarīt jūs par uzacu grima meistaru īsā laikā. Nepiekāpieties savā skaistumā – izvēlieties kvalitatīvu un uzacu kosmētiku ar vislabākajām sastāvdaļām. Izvēlieties Nanobrow!

Kā saglabāt žāvētu pomādi?

Katrai uzacu pomādei ir ļoti krēmīga, kompakta un bieza formula. Tās konsistence liek tai laika gaitā izžūt. Par laimi, to var glābt! Ja vēlaties atkal iegūt pomādei šķidru un krēmīgu konsistenci, vienkārši pievienojiet tai pilienu duralīna - šī unikālā kosmētika noteikti noderēs grima cienītājiem, jo ​​to var izmantot ne tikai uzacu pomādes atšķaidīšanai. ! Kombinācijā ar kosmētikas līdzekli tas maina to formulu uz šķidru un ūdensizturīgu vai atšķaida tos, kad tie ir pārāk biezi. Tas atvieglo jebkura kosmētikas līdzekļa uzklāšanu – no tonālā krēma līdz lūpu krāsām un acu ēnām, kuras, atšķaidot, var uzklāt mitras.

Izbaudi savu uzacu grimu!

Raksti komentāru. Tas tiks publicēts, kad tas tiks apstiprināts moderatora puses.
Privātuma politika

Mūsu vietne izmanto sīkdatnes, arī trešo pušu sīkdatnes, lai izmantotu ārējus rīkus. Gadījumā, ja lietotājs nedod savu piekrišanu, tiek izmantotas tikai nepieciešamās sīkdatnes. Jūs jebkurā laikā varat mainīt iestatījumus savā pārlūkprogrammā. Vai jūs piekrītat visu sīkdatņu izmantošanai?

Privātuma politika