Jūsu rokasgrāmata uzacu pūdera lietošanai

Uzacu aplauzuma apmācība ar pūderiem un vasku - soli pa solim

Sapņo par skaistu uzacu grimu, bet neesat pārliecināts par savām grima prasmēm? Sāciet ar ērtiem produktiem un dodieties uz uzacu pūderiem! Šī ir vienkāršākā uzacu grima metode, kuru vari apgūt vienā pēcpusdienā! Izvēlieties labas kvalitātes uzacu pūdera komplektu ar vasku un sāciet strādāt – skatiet mūsu pamācību un uzziniet, cik tas ir vienkārši!

Uzacu pūderi – ideāls pirmās uzacu kosmētikas komplekts

Uzacu pūderi ir lieliski piemēroti ikvienam, kas iesācējs uzacu grimā. Atcerieties izvēlēties matētus pūderus, ar labu pigmentāciju, vēlams divos toņos. Ideālā gadījumā komplektā būtu jāiekļauj divi saskaņoti toņi un dzidrs vasks, kas ļauj radīt dažādus grima efektus un nodrošina, ka grims saglabājas ilgāk. Divi koordinējošie toņi nodrošina skaistu un dabīga izskata efektu.

Kāpēc izvēlēties pūderus uzacu grimam?

Uzacu pūderi ir ideāls risinājums smalkam un nepārzīmētam uzacu grimam. Veicot grimu ar pūderiem, tiek nodrošināta perfekta jūsu loku forma, vienlaikus maigi izceļot un nosakot tās. Pūderu tekstūra ļauj viegli pieskarties jebkādu nepilnību gadījumā. Uzacu grims, izmantojot pūderus, nodrošina, ka jūsu seja saglabā perfektas proporcijas un izceļ jūsu vaibstus. Vissvarīgākais ir izvēlēties labāko uzacu kosmētikas komplektu. Tam jāietver dabiska izskata nokrāsas un jānodrošina ilgstoša nodiluma efekts. Tam vajadzētu būt ar iebūvētu vasku vai marķieri ar mīkstu formulu un satīna pulveriem ar lielisku pigmentāciju. Tieši tāds ir Nanobrow uzacu pūdera komplekts. Tā ir lieliska palete uzacu grimam, ieteicama gan profesionālai, gan mājas lietošanai.

Uzacu pūderi un vasks – kāpēc tos lietot kopā?

Uzacu vasks ir iekļauts uzacu kosmētikas paletēs kāda iemesla dēļ: tas ir lielisks risinājums, ja jums ir nepieciešama liela noturība vai ja jūsu uzacis ir nepaklausīgas un grūti veidojamas. Tad pirms pūderu uzklāšanas ieteicams tos ieveidot ar vasku. Šis produkts lieliski pieradina tos un atvieglo turpmāku veidošanu, vienlaikus nodrošinot spēcīgu noturību, liekot tiem izskatīties lieliski stundām ilgi. Turklāt labi vasks baro un aizsargā uzacis no bojājumiem, kā arī padara tās biezākas un pilnīgākas. Vēl svarīgāk ir tas, ka vasks ir vienkārši lieliska bāze pūderiem – tas pagarina to noturību un nodrošina dabīga izskata apdari. Neizmantojot vasku kā bāzi, jūs nevarētu aizpildīt spraugas un retās vietas, jo pūderis nepielips pareizi pie ādas vai efekts būtu īslaicīgs.

Uzacu pūderi ar marķieri – ideāls uzacu kosmētikas komplekts

Daži pulveri ir tik perfekti pigmentēti un klājami, ka tiem pat nav nepieciešams izmantot vasku. Tie lieliski pielīp pie ādas un uzacu matiņiem, ir ļoti piesātināti un sniedz lielisku komfortu grima veidošanas laikā. Labākajām paletēm vaska vietā ir marķieris. Tas jāuzklāj tieši zem uzacu kaula, zem apakšējās uzacu līnijas. Šis triks skaisti izceļ visu uzaci un piešķir uzacu pacelšanas efektu, nodrošinot svaigu un jauneklīgu izskatu. Grima mākslinieki šo triku dēvē par uzacu pacelšanu bez skalpeļa!

Uzacu aplauzuma apmācība ar pūderiem un vasku - soli pa solim

1. Rūpīgi notīriet uzacis ar sausu spolu. Dariet to ar to augšanas virzienu.

2. Ja jūsu komplektā ir vasks, uzvelciet nedaudz uz otas un ar īsiem vilcieniem uzklājiet to uz uzacīm, veidojot tām vēlamo formu. Ja vēlaties izteiktāku efektu, pievienojiet vēl vienu vaska slāni.

3. Izvēlieties uzacu zīmuli, pildspalvu vai pomādu un maigi iezīmējiet uzacis, akcentējot apakšējo un augšējo uzacu līniju. Atcerieties saglabāt pareizās proporcijas un uzacu simetriju, lai tas atbilstu jūsu iezīmēm.

PADOMS
Ja veidojat grimu, izmantojot tikai uzacu pūdera komplektu, varat iezīmēt lokus ar pulveri, kas sajaukts ar vasku – vaska-pulvera konsistence ir pietiekami kaļama, lai radītu skaidrus triepienus uz ādas. Šim nolūkam jums būs nepieciešama maza, plakana, slīpa suka — tā ir lieliski piemērota, lai izveidotu plānus matiņam līdzīgus triepienus.

4. Ir pienācis laiks aizpildīt uzaci. Izmantojot pūdera tumšāko nokrāsu, aizpildiet asti. Izvairieties no pulvera nokļūšanas uz vaigiem un jebkur ārpus norādītās līnijas.

5. Viegli slīdiet pūderi uz velves vidusdaļu – mēģiniet uzklāt mazāk tumšā pūdera šajā zonā.

6. Tagad iegūstiet gaišāku ēnu un uzklājiet to uz arkas vidusdaļas. Virzieties uz āru līdz uzacu ārējai malai. Šī zona ir tikai maigi jāizceļ. Mīkstais ēnojuma efekts nodrošina dabisku un profesionāla izskata apdari!

7. Pēdējais pieskāriens ir iestatīt uzacis ar caurspīdīgu vai tonētu uzacu želeju. Šis triks vēl vairāk izcels matiņus, pieradinās tos un saglabās tos kontrolēt visas dienas garumā. Atcerieties, ka tas ir smalks - jūs vēlaties, lai pulveri neizsmērētos. Jūs varat vēl vairāk iezīmēt savas uzacis, izmantojot nedaudz marķiera: uzklājiet to un maigi samaisiet zem uzacu kaula. Tieši tā! Jūsu skaistais un perfektais uzacu grims, izmantojot pūderus, ir gatavs!

Vai uzacu grimā var izmantot parastās acu ēnas?

Daudzi cilvēki to jautā, jo brūnas acu ēnas parasti ir katrā grima paletē. Vai acu ēnas ir piemērotas uzacu grimam? Kopumā nē - parasti tiem ir nedaudz atšķirīga formula un bieži vien ir mirdzošas daļiņas vai arī tie ir toņos, kas nav savienojami ar dabīgām uzacu krāsām. Tāpēc vairumā gadījumu uzacu pūderi vienkārši darbojas labāk, jo nodrošina vienmērīgu pārklājumu un nodrošina dabīgu izskatu.

Raksti komentāru. Tas tiks publicēts, kad tas tiks apstiprināts moderatora puses.
Privātuma politika

Mūsu vietne izmanto sīkdatnes, arī trešo pušu sīkdatnes, lai izmantotu ārējus rīkus. Gadījumā, ja lietotājs nedod savu piekrišanu, tiek izmantotas tikai nepieciešamās sīkdatnes. Jūs jebkurā laikā varat mainīt iestatījumus savā pārlūkprogrammā. Vai jūs piekrītat visu sīkdatņu izmantošanai?

Privātuma politika