Jūsu rokasgrāmata uzacu pildspalvas lietošanai

Kādu uzacu pildspalvu izvēlēties?

Vai jūsu uzacīm trūkst definīcijas, un jūs vēlaties noslēpt retās lokas? Sāpīgā un dārgā mikroplāksnīte nav vienīgais risinājums. Vispirms izmēģini ērtu alternatīvu – microblading uzacu pildspalvu. Tas vienmēr ir gatavs lietošanai, nav nepieciešams asināt vai nekādi papildu piederumi, un tā iedarbība ir maldinoši līdzīga microblading!

Kas ir microblading pildspalva?

Šis produkts nodrošina pilnīgu uzacu grimu — tas vienmēr ir gatavs lietošanai, bez nepieciešamības asināt vai nekādi papildu piederumi. Tas ļauj jums veikt pilnīgu uzacu grimu. Pildspalvas izturīgais gals ir veidots tā, lai to varētu viegli un precīzi uzklāt. Tas ļauj bez piepūles atdarināt atsevišķus reālistiska izskata matiņus. Vēl viena priekšrocība ir tā, ka tas nelobās, nerullējas un nesavelkas uz ādas. Pildspalva ir paredzēta, lai zīmētu uz ādas, nevis uz uzacu matiņiem, tāpēc varat to izmantot, lai viegli aizpildītu retās vietas jūsu lokos, pievienotu apjomu un piešķirtu tām pareizo formu. Uzacu pildspalva ir ilgstoši valkājams produkts, izturīgs pret izsmērēšanos, mitrumu un sviedriem.

Kam ir paredzētas uzacu pildspalvas?

Uzacu pildspalvas ir noderīgas tiem, kas pieredzējuši grimu un iesācējiem. Tas ir lieliski piemērots matiņiem līdzīgu triepienu veidošanai, arkas optiskai sabiezēšanai un retāko vietu aizpildīšanai. Uzacu pildspalva lieliski nosedz uzacu rētas, kur tradicionālais uzacu zīmulis nesniedz vēlamo efektu.

Microblading pildspalva - īpašības

Microblading pildspalva nodrošina atšķirīgu efektu nekā zīmulis, uzacu pūderis vai uzacu pomāde. Tā izsmalcinātais gals ļauj izveidot matiņiem līdzīgus triepienus, lai zibenīgi nosegtu retās vietas! Microblading pildspalva piešķir izteiksmīgumu, apjomu un maskē uzacu rētas. Tas var atdarināt microblading efektu kā neviens cits uzacu kosmētikas līdzeklis. Tās pielietojums ir drošs un nesāpīgs..

Kādu uzacu pildspalvu izvēlēties?

Nepieciešama labākās kvalitātes uzacu pildspalva? Izvēlieties Nanobrow Microblading pildspalvu! Šī precīzā uzacu pildspalva ar perfektu galu viegli rada dabiska izskata atsevišķu matiņu efektu. Varat palielināt pārklājumu: no dabīga līdz spalvīgākam un drosmīgākam. Nanobrow Microblading pildspalva ir izturīga pret sviedriem un traipiem, vienlaikus saglabājot savu intensīvo krāsu visas dienas garumā. Tas nodrošina ērtāko veidu, kā ātri definēt un aizpildīt uzacis!

Microblading pildspalva - kā to uzklāt?

1. Sāciet ar arku un aizpildiet tās augstāko punktu.

2. Virzieties uz uzacu astes pusi – šai uzacu daļai jābūt stingrāk akcentētai, lai šeit varētu izmantot tumšāku toni.

3. Tagad aizpildiet uzacu vidusdaļu – koncentrējieties uz apakšējās malas sabiezēšanu un pēc tam izveidojiet plānus, matiņam līdzīgus triepienus augšējā malā. Nespiediet pildspalvu pārāk stipri pret ādu, lai izvairītos no biezām līnijām. Dažreiz pietiek tikai ar pāris matiem līdzīgiem triepieniem.

4. Koncentrējieties uz retajām zonām – varat zīmēt uz vairāk atsevišķu matiņu un izmantot divus pildspalvas toņus, lai iegūtu dabiskāku efektu.

5. Visbeidzot, jūs varat iestatīt gatavo izskatu ar caurspīdīgu želeju.

NODERĪGI PADOMI UZAČU MAKSUMĀ
  • Ja jūsu uzacis ir plānas un tām trūkst izteiksmes, pildspalva ļauj viegli izveidot precīzāku uzacu kontūru.
  • Ja pildspalvveida pilnšļirce nedarbojas, kā paredzēts, sakratiet to dažas reizes, lai tinte sasniegtu galu. Varat arī izveidot dažas biezākas līnijas uz ādas plākstera, piemēram, uz rokas, lai palielinātu tās darbību.
Raksti komentāru. Tas tiks publicēts, kad tas tiks apstiprināts moderatora puses.
Privātuma politika

Mūsu vietne izmanto sīkdatnes, arī trešo pušu sīkdatnes, lai izmantotu ārējus rīkus. Gadījumā, ja lietotājs nedod savu piekrišanu, tiek izmantotas tikai nepieciešamās sīkdatnes. Jūs jebkurā laikā varat mainīt iestatījumus savā pārlūkprogrammā. Vai jūs piekrītat visu sīkdatņu izmantošanai?

Privātuma politika